Az Együtt társelnöke egy más ügyben tartott sajtótájékoztatón mondta el véleményét a pénteken kitört médiaháborúról. Szerinte felháborító, hogy korrupt emberek tartják fogságban az országot, amelyik húsz éve már úgyis a bal- és a jobboldal "őrült polgárháborújában fetreng".

Az Együtt – A Korszakváltók Pártjának társelnöke, Szigetvári Viktor egy más ügyben tartott sajtótájékoztatón a Simicska Lajos vállalkozó médiaérdekeltségeinél bekövetkezett változásokra és azok kommentálására vonatkozó kérdésre azt válaszolta: felháborító, hogy korrupt emberek tartják fogságban az országot, amelyik húsz éve már úgyis a bal- és a jobboldal "őrült polgárháborújában fetreng".

"Egy tolvajt nem tudok szeretni azért, mert szidja Orbán Viktort, de Orbán Viktort sem tudom becsülni azért, mert küzd egy tolvaj ellen, mert ő tette lehetővé, hogy Simicska Lajos lopjon" – jelentette ki Szigetvári Viktor. Az Együtt azt kívánja, hogy "mind a ketten tűnjenek el" – tette hozzá.

Azt is elmondta: a Veszprémben független jelöltként induló, de a baloldali pártok által is támogatott Kész Zoltánt tisztességes politikusnak tartja, de neki kell számot adnia arról, amiket korábban írt. A jelöltnek bizonyos nézeteivel szimpatizálnak, másokkal nem értenek egyet, de az Együtt továbbra sem állít önálló jelöltet és Kész Zoltán támogatására kérnek mindenkit – tette hozzá.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kond: Kondom cica! Megint megragadtad a lényeget.
nyanya001
Ha csak ő lenne az egyedüli tolvaj !
De az egész fidesz bagázs az !
bretagne
@bakegya: Igen, de a pénzét (sajnos) a Fidesz-pártra költötte. Persze, nem védhető egyik sem. Nyilván azért ment szánkózni, mert levezette a mérgét. Amúgy jó pörgősen megcsinált mindent egy nap alatt!
bretagne
@lampa laz: Én is azt mondom. Szerintem is az első számú nem ő.
F_Viktor
Azért Simicskából ne csináljatok már nemzeti hőst, el kell olvasni Debreczeni József Orbán Viktor, vagy Dr. Kende Péter Az igazi Orbán Viktor - A Viktor könyveket, s azokból kiderül, hogy Simicska már 92-től ami ellopható volt, azokat el is lopta. Ezzel gyarapítva a fityesz pártkasszáját, valamint építette saját maga és az Orbán család jövőjét!
bakegya
@F_Viktor: igazad van,mivel a szó elszáll,de az írás megmarad-de csakkk halkan mondom a valósággal összevetve a fenti írások gyenge lenyomatai a cselekedeteiknek.A ma orvostudományának legfejlettebb eredményét hozza mind a két egyed-ezt viszont nincs bátorsága ide -se máshova kitenni a kirakatba senkinek,bárhogy is időszerű lenne,mert azzal keményen bekorlátoznánk nem csakkk önmagunkat de a velünk együtt gondolkodni még képeses környező nemzeteket életét is.ITT TARTANI KÉNYSZERÜLÜNK-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.