Az Együtt társelnöke egy más ügyben tartott sajtótájékoztatón mondta el véleményét a pénteken kitört médiaháborúról. Szerinte felháborító, hogy korrupt emberek tartják fogságban az országot, amelyik húsz éve már úgyis a bal- és a jobboldal "őrült polgárháborújában fetreng".

Az Együtt – A Korszakváltók Pártjának társelnöke, Szigetvári Viktor egy más ügyben tartott sajtótájékoztatón a Simicska Lajos vállalkozó médiaérdekeltségeinél bekövetkezett változásokra és azok kommentálására vonatkozó kérdésre azt válaszolta: felháborító, hogy korrupt emberek tartják fogságban az országot, amelyik húsz éve már úgyis a bal- és a jobboldal "őrült polgárháborújában fetreng".

"Egy tolvajt nem tudok szeretni azért, mert szidja Orbán Viktort, de Orbán Viktort sem tudom becsülni azért, mert küzd egy tolvaj ellen, mert ő tette lehetővé, hogy Simicska Lajos lopjon" – jelentette ki Szigetvári Viktor. Az Együtt azt kívánja, hogy "mind a ketten tűnjenek el" – tette hozzá.

Azt is elmondta: a Veszprémben független jelöltként induló, de a baloldali pártok által is támogatott Kész Zoltánt tisztességes politikusnak tartja, de neki kell számot adnia arról, amiket korábban írt. A jelöltnek bizonyos nézeteivel szimpatizálnak, másokkal nem értenek egyet, de az Együtt továbbra sem állít önálló jelöltet és Kész Zoltán támogatására kérnek mindenkit – tette hozzá.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
"Egy tolvajt nem tudok szeretni azért, mert szidja Orbán Viktort, de Orbán Viktort sem tudom becsülni azért, mert küzd egy tolvaj ellen, mert ő tette lehetővé, hogy Simicska Lajos lopjon" Mongyuk ez így van, viszont amikor ők is a másik oldal rablóvezéreivek szövetkeztek akkor miért nem nyilatkozta ugyanezt ?
F_Viktor
@Csizmás Kond: Már megint gondok vannak az olvasási képességeddel!
Az idézett mondatod első felén a lényeg a "szeretni" szón van!
Csizmás Kond
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
@Csizmás Kond: Köszönd meg a segítségemet, mert magadtól vagy nem tudsz elolvasni egy cikket, vagy nem tudod megérteni. O'szt rajtad nevet aki olvassa a hülyeségeidet.
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...hát azt elhiszem, hogy rajtam nevetnek, de hogy valaki ilyen nevet adjon magának na azon tényleg csak sírni lehet...:))
Dr. Felipe
@F_Viktor: Hagyjad. Tudományosan be van bizonyítva hogy a macskáknak csekély az értelmi képessége ezért nehéz a cirkuszban is idomítani őket.
bencemacska
@Dr. Felipe: ma, 16:13

Kénytelen vagyok ellentmondani neked. Nem szabad összetéveszteni a macskákat a mesebeli macskákkal.
A valódi macskákat azért nem lehet idomítani, mert makacsok, önfejűek. Sokszor több eszük van, mint némely kétlábúnak!
Dr. Felipe
@bencemacska: Én csak annyit tudtam hogy nem idomíthatóak.
bencemacska
@Dr. Felipe: ma, 16:38

Egyébként nem egyformák. Nekem 14 évig volt - az avataron látható - Bence nevű macskám, amelyik okos volt és szelíd.
Most van egy cirmosom, amelyik úgy tud engem idomítani hogy csak no! És még harap is!
bakurasz
@F_Viktor: Hagyd a p..ba! Egy kőmosott agyú vérfideszessel hiába vitatkozol! Az okosabbja mára már befogta a pofáját, csak ezek maradtak! Az ilyen akkor is válaszol, ha már nem is tud a témához hozzányögni semmit! Csak a visszavágás kedvéért ír csakazértis, ha mást nem, hát a nevedet fikázza!
kkalman
Szigetvári elvtársúr! A bal oldali tolvajok szeretetével mi a helyzet?
bretagne
Nincs igaza. Simicskáról soha nem derült ki, hogy lopott. Egyelőre ő lapátolta a pénzét a pártba. Azt, hogy sokat nyert a pályázatokon, ez tény.
bakegya
@bretagne: SIMICSKA IS CSAKKK EGY MAFFIÓZÓ A FIDESS MAFFIÁBÓL.a KIROHANÁSA IS EZT SZEMLÉLTETI-UTAKAT ÉPÍTTET ,EZ JÓ,DE-ÉHBÉRÉRT-DE Ő NEVELTE KI A TIBORCKÁKAT-AKIK AZTÁN FOLYTATJÁK A LEHÚZÁST DE MÁR NEMZETI LÓSZARRAL TELETÖMVE A SZÁNKAT UTONÁLLÓ KÖNTÖSBE EZERSZER VERVE LE RAJTUNK AKIK MÉG FIZETŐKÉPESEK LEHETNÉNK E HAZÁBAN!-GENETIKÁT VIZSLATNAK MÁR-a MERKEL már rá jött-csakkk a hülye magyar nem,pedig már csakkk lapát van a kezében -még az itthonragadt diplomásnak is.
EGY KÉRDÉS-mért síelni megy az akinek maga az országvitéz dönti be a cégbirodalmát???
TASzSz
Ma 10-kor a templomban: "Mea kulpa, mea kulpa, mea maxima kulpa!"
lampa laz
@bretagne: ebben teljesen igazad van, a pénzt kapta, az egy más kérdés, hogy milyen módon. Ennek lehetősége viktor kezében volt, tehát azt is mondhatnánk, hogy ő volt a tolvaj.
m.macskosz
@Dr. Felipe: tegnap, 16:13 :)

Most is, mint mindig: kivétel erősíti a szabályt,
hisz' én már régóta ignorálom csizmást. Üdv: m.macskosz
wagabund
a címben szereplő megszólaló azt mondja ...tolvaj...

jééézusom...a sitten csip-csup pár százezres, esetleg egy-két milliós tolvajok ülnek..ez a versenyző velük összehasonlítható?

mertugye aszonta a riporter, hogy saccperkábé ötszáz milliárd a pályázati összeg, ebből 40% a haszon...
Aki Én
Na ne tegyen úgy egy ellenzéki politikus, mintha rajtuk nem múlna, hogy mit lopnak el. A hazai ügyek többsége egyenként akár kormányváltásra vihető lenne egy valamire való ellenzékkel. Az egy másik kérdés, hogy ki jönne ezek helyet? Én csak abban bízom, hogy ha elkezdene tisztulni a politika, akkor több kedvvel szállna be normális ember. Egy biztos, ezeknél aljasabb, korruptabb , gátlástalanabb társaság még nem volt. De szeretnék már egyszer végre nem valami ellen, hanem valamiért szavazni.
Aki Én
@Csizmás Kond: Kondom cica! Megint megragadtad a lényeget.
nyanya001
Ha csak ő lenne az egyedüli tolvaj !
De az egész fidesz bagázs az !
bretagne
@bakegya: Igen, de a pénzét (sajnos) a Fidesz-pártra költötte. Persze, nem védhető egyik sem. Nyilván azért ment szánkózni, mert levezette a mérgét. Amúgy jó pörgősen megcsinált mindent egy nap alatt!
bretagne
@lampa laz: Én is azt mondom. Szerintem is az első számú nem ő.
F_Viktor
Azért Simicskából ne csináljatok már nemzeti hőst, el kell olvasni Debreczeni József Orbán Viktor, vagy Dr. Kende Péter Az igazi Orbán Viktor - A Viktor könyveket, s azokból kiderül, hogy Simicska már 92-től ami ellopható volt, azokat el is lopta. Ezzel gyarapítva a fityesz pártkasszáját, valamint építette saját maga és az Orbán család jövőjét!
bakegya
@F_Viktor: igazad van,mivel a szó elszáll,de az írás megmarad-de csakkk halkan mondom a valósággal összevetve a fenti írások gyenge lenyomatai a cselekedeteiknek.A ma orvostudományának legfejlettebb eredményét hozza mind a két egyed-ezt viszont nincs bátorsága ide -se máshova kitenni a kirakatba senkinek,bárhogy is időszerű lenne,mert azzal keményen bekorlátoznánk nem csakkk önmagunkat de a velünk együtt gondolkodni még képeses környező nemzeteket életét is.ITT TARTANI KÉNYSZERÜLÜNK-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.