Nem tervez jogi lépéseket a Fidesz Simicska Lajossal szemben az Orbán Viktort érintő kijelentések miatt.

Szabó Tímea, a PM politikusa az ATV-nek azt mondta, az őszödi beszéd ehhez képest tündérmese volt. Szerinte az üzletembernek nyilvánosségra kellene hoznia azokat az információkat, amelyek korrupciós ügyekről szólnak.

Egy fideszes önkormányzati képviselő azt kezdeményezte a rendőrségnél, hogy szükség esetén biztosítson védelmet Simicska Lajosnak, a jobbikos Mirkóczki Ádám pedig kijelentette: nem kívánnak foglalkozni a Fidesz szennyesével.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

panellproli
Én ki nem állhatom Gyurcsányt, de az öszödi beszéd volt az egyetlen tisztességes lépés a 25 év alatt amit politikus akart tenni, csak kiforgatták és a saját malmukra hajtották a vizet. Mikor volt olyan magyar politikus aki végre nem hazudozni akart?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
panellproli
Én ki nem állhatom Gyurcsányt, de az öszödi beszéd volt az egyetlen tisztességes lépés a 25 év alatt amit politikus akart tenni, csak kiforgatták és a saját malmukra hajtották a vizet. Mikor volt olyan magyar politikus aki végre nem hazudozni akart?
lampa laz
Hol van az ellenzék? Miért nem ütik a vasat amíg meleg? Langyosan nyilatkozgatnak, de nem jut eszükbe 2006? Jó, ne legyen olyan balhé, -kubatovhadsereg-, de a fidesz menten utcára vitte a tömeget az öszödi őszinteségi roham után. Nagyon sajnálatos, hogy nincs egy politikus sem aki felvállalná és kiállna az emberek érdekében.
Egyedül Gyurcsány tenné meg, de őt meg nem fogadja el a széles tömeg. Pedig lehet, hogy újra kellene értelmezni az öszödi beszédet, amire még lázárjankó is azt mondta, hogy megszívlelendő és intő például szolgál.
tivoli
Gyurcsány jobb, ha nem üti bele az orrát, mert előállhat az a helyzet, hogy a két rivális összezár ellene, már csak azért is.
Mert mégis csak fontosabb a közös gazdasági jövő, mint Gyurcsány igazsága.
kakaósbögre
én aszondom maradjon a Fidesz a hazudozásnál.abban nagyobb a gyakorlatuk. a jogi ügyeket statisztikailag 90% bukják.
coni
"Egy fideszes önkormányzati képviselő azt kezdeményezte a rendőrségnél, hogy szükség esetén biztosítson védelmet Simicska Lajosnak"

Ez pontosan megmutatja a rendszer abszurditását.
1magyar
Nem kéne már egy Kádárhoz hasonló miniszterelnök, aki nem a saját vagyonát és a csókosokét gyarapÍtaná hanem a népnek is biztosítana valamilyen jólétet???
Gyuri Géderről
Nem tervez jogi lépéseket a Fidesz Simicska Lajossal szemben az Orbán Viktort érintő kijelentések miatt."
Miért tervezne, mikor Simicska igazat mondott. Úgy is elvesztené a pert.
kkalman
Nem hasonlítható Simicska megszólalása az öszödi beszédhez. Ott, Gyurcsány miniszterelnökként mondta, hogy hazudtunk, most a miniszterelnök és a pártja hallgat, míg a Simicska részigazságokat köpköd, mint Orbán a szotyihéjat.
Linna
Na, az lenne a nagy dolog, ha a Fidesz kikezdené Simicskát! Magukra zúdítanák a bajt! Akkor biztos kipakolna a megtámadott! Ennyi esze még ennek sötét népségnek is van.
Desischado
Szerintem is macskaharc folyik. A fidesznek nincs oka félni, simicska soha nem pakol ki. Csak eteti a népet. Túl sok a vaj mind a két félnek a fején!
darwin
Vihar a biliben.Jól odamondogatják Orbánnak,keresnek valami szalonképes utódot és a fidesz ezer éven át uralkodik rajtunk.A háttérben Orbán /Grazból/ irányít.Megette a fene az ilyen ellenzéket.Már régen verni kellene az asztalt,vagy az utcán borogatni,mint a fidesz tette 2006-ban ezektől sokkal lájtosabb dolgokért.
Aki Én
@kkalman: Van amikor nem kell kiállni és bevallani a hazugságot, mert annyira egyértelmű, hogy csak az nem látja, aki nem akarja. A hazugság nem attól hazugság, hogy a hazug is beismeri.
bakurasz
@panellproli: Tökéletesen igazad van! Bár nekem pont az öszödi-beszéd okán lett szimpatikus Gyurcsány. Példátlanul bátor lépés volt, ilyent egy politikus sem tett a 25 év alatt. Tartok tőle, nem is fog... Pláne nem a Fütymax soraiból.
mate03
@panellproli: Végre valaki aki olvas is, meg gondolkodik is! Gratulálok!
mate03
@Desischado: Tudod a patkány ha veszélyben van,a farkát is képes leharapni!Már a Fidesz megalakulásakor Simicska volt az ész,Viktor meg a duma gép!Viktor hátba támadta Simicskát! Most követte el azt a hibát, amibe belefog bukni!
Bercifiu
@Gyuri Géderről: Egy független bíróság nem hogy elitélné, hanem más jelzőt is akasztana rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.