Nem tervez jogi lépéseket a Fidesz Simicska Lajossal szemben az Orbán Viktort érintő kijelentések miatt.

Szabó Tímea, a PM politikusa az ATV-nek azt mondta, az őszödi beszéd ehhez képest tündérmese volt. Szerinte az üzletembernek nyilvánosségra kellene hoznia azokat az információkat, amelyek korrupciós ügyekről szólnak.

Egy fideszes önkormányzati képviselő azt kezdeményezte a rendőrségnél, hogy szükség esetén biztosítson védelmet Simicska Lajosnak, a jobbikos Mirkóczki Ádám pedig kijelentette: nem kívánnak foglalkozni a Fidesz szennyesével.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

panellproli
Én ki nem állhatom Gyurcsányt, de az öszödi beszéd volt az egyetlen tisztességes lépés a 25 év alatt amit politikus akart tenni, csak kiforgatták és a saját malmukra hajtották a vizet. Mikor volt olyan magyar politikus aki végre nem hazudozni akart?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@kkalman: Van amikor nem kell kiállni és bevallani a hazugságot, mert annyira egyértelmű, hogy csak az nem látja, aki nem akarja. A hazugság nem attól hazugság, hogy a hazug is beismeri.
bakurasz
@panellproli: Tökéletesen igazad van! Bár nekem pont az öszödi-beszéd okán lett szimpatikus Gyurcsány. Példátlanul bátor lépés volt, ilyent egy politikus sem tett a 25 év alatt. Tartok tőle, nem is fog... Pláne nem a Fütymax soraiból.
mate03
@panellproli: Végre valaki aki olvas is, meg gondolkodik is! Gratulálok!
mate03
@Desischado: Tudod a patkány ha veszélyben van,a farkát is képes leharapni!Már a Fidesz megalakulásakor Simicska volt az ész,Viktor meg a duma gép!Viktor hátba támadta Simicskát! Most követte el azt a hibát, amibe belefog bukni!
Bercifiu
@Gyuri Géderről: Egy független bíróság nem hogy elitélné, hanem más jelzőt is akasztana rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.