"Azon gondolkodom, hogy vajon mit gondol a csendes többeség? Bevallom, még az én regényírói fantáziámat is meglepte Simicska Lajos néhány kijelentése. Fura, de nem szórakoztató. Főleg, hogy ez előre tisztán látható volt, mint ahogy a szereplőket ismerve, elég egyértelmű, és előre látható, hogy most mi fog történni. Bár bevallom, hogy még az én regényírói fantáziámat is meglepte Simicska Lajos néhány tegnapi kijelentése. Nem csak a hangvétele, hanem például a merénylettől tartása, mert ő aztán »ismeri ezeket a fiukat...« (ez idézet tőle) Fura, de nem szórakoztató. Gondolom, most sokan kérdezik, hogy vajon mit gondol erről Orbán Viktor. Azt hiszem, hogy sosem fogjuk megtudni. Amennyire én sejtem, ebben az országban összesen ketten vannak, akikkel elég alaposan megbeszéli majd, de még velük sem biztos, hogy minden részletet feltárva... és továbbadva. Lennék légy a falon, akkor és ott. De aztán az ő részéről síri csend lesz, nagyon sokáig síri csend...”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Csizmás Kondom: Érdekes látni, hogy valaki öt egyszerű szóval, hogyan tudja ábrázolni, mennyire nem ért semmit. Arra még nem jöttem rá, hogy miért jó ezt megosztani közönség előtt?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Csizmás Kondom: Érdekes látni, hogy valaki öt egyszerű szóval, hogyan tudja ábrázolni, mennyire nem ért semmit. Arra még nem jöttem rá, hogy miért jó ezt megosztani közönség előtt?
Desischado
Frei szerintem is menjen ki az emberek közé! akkor megtudhatja, hogy mit gondolnak!
mate03
@Desischado: Nyugodj bele tudja!Nem veszitek észre, a burkolt iróniát!?
fütyi
Jaj Tamáska! B...on meg az ősöd! A CASINÓ városból másképp látszik a világ egy fiatal feleség mellett és a tömött buksza árnyékában. Te tényleg ne nagyon alkoss véleményt egyenlőre, mert nálunk már elege van mindenkinek abból, hogy a mi fa...al verik a csalánt azok akik sütkéreznek, a gyereküket Amerikában isiztetik, pl.majdnem doktor palika, orbánviktorka, sorolhatnám még... és unalmas idejükben regényeket írogatnak. Itt kell élni, alkotni, dolgozni, gyereket nemzeni és nevelni az itt sunyin meglapuló átlagpénzen. Lehet, hogy ironikus a megfogalmazás, de vajon miért, talán nem mered vállalni az írásod felszólító módját , mivel saját nevű a hozzászólásod! Állj elő bátran, egy emberként és cselekedj, mert szükség lenne olyan arcokra akiknek van hátterük és mernek...előre araszolni.
panellproli
@fütyi: Bocs véletlen a tetsziket nyomtam, de egyáltalán nem tetszik. Aki olvasta a könyveit tudja, hogy igenis tisztában van a mai magyar valósággal, nem véletlenül hagyta itt ezt a posványt.Az meg hogy pénze van nem a mutyikból teremtette elő, hanem a munkájával, eszével és intelligenciájával.
panellproli
A csendes többségnek már régen meg van a véleménye,csak nem meri mondani.Már a választások előtt mindenkit arra biztattam a környezetemben hogy olvassa el legalább a 2015 -öt, esetleg még a Debreczeni József könyvét is, hogy tisztában legyen a valósággal és OV valamint kolesz társai jellemével..
Egyébként meg mai napig csodálom, hogy hogy lehett ennyire pontosan megjósolni mindent. Már csak abban bízom, hogy a végkifejlet is stimmelni fog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.