Megtévesztette a fogyasztókat a TvNetWork Nyrt., amikor kedvezményt ígért az elektronikus számlázásra áttérő ügyfeleinek - állapította meg a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A vállalkozás bírságot nem...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hmolnarj
@Zwei: Ezt idéztem. De most megfogtál, mégis szerintem helyesen ÁSZF-et, mert általános szerződési feltételekből egy szolgáltatónak csak egy van. Az már baj, ha ő és az ügyfél többől is válogathat :)
hmolnarj
Aaa már én is a többes számot használtam :)
Zwei
@hmolnarj:)
ezeket a jog, általános szerződési feltételeknek tekinti, hiszen sosem egyetlen feltételt tartalmaz, hanem azok sorozatát, melyek konjunktív vagy diszjunktív kapcsolatban állnak egymással:P
hmolnarj
@Zwei: Ok, meggyőztél. Ma is érdemes volt felkelnem
Zwei
@hmolnarj:)))
szerintem inkább pihizz vissza:D
ebben a hidegben jobb az ágyikóban!:P
huebschen
Nekem pont ezekkel az általános szerződési feltételekkel van bajom. Helyesebben a szolgáltatóról való leválásban.
Október 1-vel visszamondtam a rózsaszínű telefonos+netes előfizetést, ajánlott levélben, nyolc napos felmondási idővel. De ők azóta is küldik változatlanul a csekkeket, sőt, figyelmeztetnek a hátralékomról is, összeadva a fennálló tartozásomat. MIVAN???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.