A Fidesz azt állította, 2012 óta semmi köze a letartóztatott Veress Áronhoz. Ehhez képest Gulyás Gergely parlamenti alelnök decemberben közös rendezvényen vett részt vele.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tivoli
@papa.49: ma, 19:20
Arra emlékszel, hogy írják órómaiul, hogy 3.14?
Yoda69
Eloszor azt mondtak, mar 2012 ota nem tagja a partnak, aztan kiderult 2013 vegen meg hivatalban volt, most meg 2014-ben meg gulyassal hokizott Debrecenben.
Azon rohognek, ha az is kiderulne, orbannak adott tanacsokat meg a mult heten :)
Senara
,Már megint a körítés ,süketelés , mellébeszélés .De miért, totál értelmetlen , megbukott a töltött zokni , elhatárolódnak , két perc alatt kibasszák a pártból és annyi . Magyarázkodással azt érik el, emberek már nekik már ezt is lehet ? .
human
@Senara: Így van. Fokozatosan hozzá szokatnak, hogy nekik bármit lehet, mint egy földesúrnak. Például lázár vagy hede milliós kéjútjai közpénzen. Szeretnék, hogy természetesnek vegyük, itt már csak rokon és haver kaphat milliárdos megbízásokat az államtól és nem az arra alkalmas cég.
Így észre sem vesszük és már meg is főttünk, mint az a bizonyos béka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.