A kormány támogatja a Fidesz kezdeményezését, ezért jöhet a nemzeti konzultáció a bevándorlásról. A kormányszóvivő szerint erre azért van szükség, mert mellbevágó arányban nőtt az illegális bevándorlók száma. Közben: az országos rendőrfőkapitány - szerb kollégájával együtt - bejelentette: megerősítik a közös határ ellenőrzését.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
El sem tudom képzelni, mi az inzultáció tárgya, hiszen a menekültek menekülnének tovább boldogabb országokba, de pártunk és kúrmányunk módszeresen leszállítja őket százával a vonatokról, megakadályozza, hogy elhúzzanak innen. Engedjék őket elmenni basszus, mivel előbb-utóbb úgyis elmennek, aztán kussoljanak ezzel a műproblémával.
nyanya001
Innen menekülnek az emberek, nem de menekülnek ide letelepedni !
Orbán megint kidob az ablakon egy - két milliárdot, de a vasárnapi
boltbezárásról nem akarnak konzultálni meg arról sem, hogy kell e ennyi léhűtő
államtitkár !
nezelodo
Még asszongyák, a Merkel asszony nem is olyan fontos ember, mégis amikor idejött 180 fokos fordulatot tett Orbán. néhány nap alatt. Lehet hogy a sallerok fordították el hirtelen?
Egyből tizedére csökkent a reklámadó, elkezdte szeretni a bankokat,, és rájött, hogy a menekültáradat eleszi jövőjüket, mint egykor a nyugdíjasok, ahogy a parlamentben kiabálta, amikor még fiatal volt és demokrata. Persze tartani kell a menekültektől, nem hülyék azok, szeretnének a mi tejjel mézzel folyó Kánaánunkból részesedni. A hülyék a mi fiataljaink, több százezren, akik ezt nem vették észre, és elmentek nyugatabbra. Milyen jó, hogy ott nem Dakota a belügyminiszter, mert már mindet hazazavarták volna!
1magyar
Az azért számít mit vállaltunk a schengeni egyezményben. Ha elengedjük őket mi terhel bennünket?
De ha semmi, akkor nem értem a nagy felhajtást, hadd menjenek!
36
Elég lett a menekültekből Ausztriában és Németországban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.