A megkérdezettek 60 százaléka nem ért egyet azzal, hogy a kormány orosz állami vállalat bevonásával, orosz hitelből bővítené a paksi atomerőművet- idézi a hvg.hu a Medián friss közvélemény-kutatását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ezért van róla kuss...ezért nem volt erről még csak "nemzeti konzultáció" se...jön az orosz béklyó, üdvözlök mindenkit a rendszervisszaváltásban.
tivoli
"A paksi atomerőmű bővítésének meghiúsulását a magyarok többsége nem élné meg tragédiaként, a megkérdezettek 60 százaléka szerint ez ugyanis nem veszélyeztetné az ország energiaellátását. A lakosság 30 százaléka gondolja úgy, hogy a beruházás elmaradása veszélybe sodorná hazánk energiaellátását. A magyar lakosság 66 százaléka azt szeretné, hogy Magyarország elsősorban tiszta, megújuló forrásból származó energiát használjon."
Ez most 1000 reprezentatív vélemény?
És ha a Franciák lennének megbízva a kivitelezéssel, akkor a világ legjobb ötlete volna, mint tiszta, megújuló energia.
Sziszifusz
@tivoli: Szerintem a franciáktól sem kellene Paksra új atomerőmű blokk .
A fejlett világ a tiszta energia források irányába gondolkodik. Nem hiányzik a radioaktív hulladék anyagok felhalmozása.
Egyébként a sokak által elismert Fideszes szakember Illés Zoltán is erősen tiltakozik a Paksi erőmű bővítése ellen. El is takarították a porondról !!! Ez nagyon jellemző.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.