A Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt miniszterelnök csak a hazudozáshoz, a hazaáruláshoz és a nácizáshoz ért.

Apáti István, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő ezt arra reagálva közölte szombaton az MTI-vel, hogy a volt kormányfő a DK kongresszusán létező problémának nevezte, hogy roma csoportok egymással, vagy nem roma csoportokkal kerülnek konfliktusba. Azt kérte, hogy a demokraták találják meg azt a nyelvet, amelyen jóhiszeműen és tisztességgel tudnak beszélni erről a konfliktusról, különben 2018-ban arról fognak beszélni, hogy a "neonáci Jobbik" miért esélyes az ország vezetésére. "Merjetek szembenézni vele, vagy az ördögé lesz Magyarország. Az ördögöt ma neonácizmusnak hívják, amelynek a képviselőjét Jobbiknak nevezik Magyarországon" – jelentette ki.

A jobbikos képviselő primitív neonácizásnak nevezte Gyurcsány Ferenc mondatait és hozzátette: könnyű nácizni egy "zsidó családtól rekvirált medencés luxusvillából".

Közölte továbbá: 2018-tól nemcsak a Jobbik kormányra kerülése, hanem a Fidesz által tudatosan elmulasztott elszámoltatás is fenyegeti a miniszterelnöksége idején elkövetett bűncselekmény gyanús ügyek miatt.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A jobbikosok mit tudnak, hát az EU zászlót égetni, ez KOMOLY TELJESÍTMÉNY az 1 darab bitjuktől!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KERKA
Ez nem igaz! Mert tud gitározni, ő most a rocker Feri, tud főzni, és nem utolsó sorban gyereket csinálni, és 50 felett megy gyesre. Na ezt tessék utána csinálni cuki kampányozó jobbikosok:)
hetöndöe
Micsoda mélyen szántó gondolatok minden konkrétum nélkül.
Vona meg Putyinnal csókolózott.:-)))
papa.49
A jobbikosok mit tudnak, hát az EU zászlót égetni, ez KOMOLY TELJESÍTMÉNY az 1 darab bitjuktől!!!
kakaósbögre
ezek is pont olyanok mint a fideszes cimboráik.
nyanya001
Ti meg a cigányozáshoz, meg a zsidózáshoz, meg a zászlóégetéshez !
Linna
Én azt még nem tudom, hogy mihez ért, de hogy mihez nem, az már kiderült: képtelen összefogni a baloldalt, és nagyon az az érzésem most is, hogy csak a saját gesztenyéjét akarja kikaparni, ahelyett hogy megegyeznének és összefognának. Nem kell mindenkinek pártvezetőnek lenni!!! Bontsák meg a Fideszt, aztán majd lehet osztozkodni!
profon
Egyszer láttam a Feritől egy 1 órás "stand up-ot", papír nélkül végigmondani. Viktornál a rekord 32 másodperc.
papa.49
@profon: Közben már kétszer lenéz a papírra...
oncogito
Ezek pont úgy félnek Gyurcsánytól, mint Orbán.
Csak gárdát játszani tudnak, meg zsidózni,cigányozni. És hinteni,hinteni a gyűlöletet, mintha mindenki ellenség lenne, aki szerintük nem magyar.
papa.49
@oncogito: Egyszer kellene végre jól pofán vágni őket, mikor vonulgatnak, nem a rendőröket hívni hanem a nép jól összeverné a gatyamatyikat, futnának mint a nyúl...
Hellcat
Komoly szavak ezek egy masszív fidesz seggnyaló párttól...
papa.49
@Hellcat: Mikor borul a mostani vezető pozíció akkor a kondás betagolja a rosszabbikat a fütyiszbe, oszt. hazaérnek a ,,tékozló fiúk,,!!!
hetöndöe
@papa.49: A csehek megtették helyettünk is.

www.youtube.com/watch?v=9hx5q9WLTCI

A németeknél így bánnak el a büdös nácikkal.

www.youtube.com/watch?v=oXNqJSTv1BQ
Hellcat
@papa.49: Ezért nincs tétje a mai veszprémi szavazásnak...a jobbik bármikor örömmel kiegészíti a kétharmadot.
hetöndöe
@Hellcat: Hát persze,összenő a szar a szarral.
Senara
Kgb Béla hozza 30 ezüstöt az oroszoktól , ezért ők is leköpik 56 kátránypapírba dróttal összekötőzőt arccal lefele eltemetett mártírjait . Szóval jobbikosok ti meg ehhez értetek .
Desischado
Pont a jobbik beszél?! Őnáluk nagyobb rasszista és radikális párt nem kell! Szemét férgek!
mate03
@hetöndöe: Úgy látszik,nekem lesz igazam! Gyurcsánytól fosik,az egész jobb oldal!Még az állítólag demokrata feljelentő Schiffer is!
soljanka
@oncogito: Inkább fogalmazzunk úgy, hogy most ezek kapták feladatul, hogy Gyurcsányozzanak.
Aki retteg Gyurcsánytól, az Viktor. A Jobbiknak most igyekeznie kell, hogy 2018-ban létrejöhessen a koalíció.
dr. prédikátor
Mi van nácik!!!Fostok ti is? A vonya gazdátok is megbukottt!!! Szemét csürhe!!!
karma1
Olyan jo lenne, ha mondjuk egy nagyon okos fijju vagy janyka errol az oldalrol kikeresne, hogy ugyan mikor , milyen beszede kapcsan hangzott el Gyurcsanytol ez a rahedli szemet duma, mert szerintem ez a szegeny pasi 9 honapja, amiota a szulesre vartak, szinte egyaltalan nem szerepel a kozeletben, es egyaltalan nem palyazik a vezeto allasra, arrol meg nem O, Fleto tehet, hogy az egyenisege akkor is karizmatikus, ha nem akarja, mig a vezeto partok csak ex-bunozoket, alkeszokat, novero vakkomondorosokat, felrekuro dejcstompikat, kiflicsucsok gabikakat, stb. tudnak kitermelni a soraikbol...

Ez van, fijjug, vesziteni tudni kell...

Miert is nem latom spu00, veroce21, csizmas, rugacs, egyeb bobeszedu fideSS-fan eszreveteleit ezzel a vereseggel kapcsolatban?
soljanka
@karma1: Fanok és fannék még várják az eligazítást. Előtte a fő udvari bolondok: Napelemes- L.Simon, Németh-Rezsi Szilárd, Kocsis-Pisis Máté, a Gulyás Gyerek (Kósa már megszólalt) lesznek kiállítva, hogy elmondják a tutit, aztán majd megjelennek az oldalakon a névtelenek, hogy szajkózzák az előbbiek hülyeségeit.
papa.49
@karma1: Kedvesem, nekem a fent említett hölgyek, urak egyáltalán nem hiányoznak, sőt kimondottan jó, hogy nem trollkodják szét a fórumot... De tudom mihelyt megkapják a szöveget itt fognak tobzódni a nyakunkon...
evacica
Ezt a Jobbikot is köszönhetjük Orbánnak. Az ő nemzeti köreiből nőtte ki magát. Én meg azt mondom, hogy minden rossz ami ebben az országban történik nem Gyurcsány, ha nem Orbán miatt van! Ez a gyűlölködő Jobbik banda is csak kárára van az országnak és arra jó, hogy az embereket egymás ellen hergelje!
karma1
@papa.49: ne felj, a masik cikknel mar megjelent spu, rugacs, lecikiztek a teljesen uj beszallot, "ne torodj a citrommal"-t, mikozben a "hejesiras" tudas a minuszokhoz kozelit...:o((
Gondolhatod, hogy nem vagyok rajuk kivancsi, csak arra, hogy ilyenkor mit mond a fideSS pamflet? (az o szajukon keresztul...)
papa.49
@karma1: Az abban merül ki hogy azt aki másként gondolkozik mint ők ledorongolni, megszégyeníteni, ha lehet felbosszantani, hogy olyat írjon amiért ki lehet tiltani, kb. ez a fütyisz csókosainak stratégiája...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.