A Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, volt miniszterelnök csak a hazudozáshoz, a hazaáruláshoz és a nácizáshoz ért.

Apáti István, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselő ezt arra reagálva közölte szombaton az MTI-vel, hogy a volt kormányfő a DK kongresszusán létező problémának nevezte, hogy roma csoportok egymással, vagy nem roma csoportokkal kerülnek konfliktusba. Azt kérte, hogy a demokraták találják meg azt a nyelvet, amelyen jóhiszeműen és tisztességgel tudnak beszélni erről a konfliktusról, különben 2018-ban arról fognak beszélni, hogy a "neonáci Jobbik" miért esélyes az ország vezetésére. "Merjetek szembenézni vele, vagy az ördögé lesz Magyarország. Az ördögöt ma neonácizmusnak hívják, amelynek a képviselőjét Jobbiknak nevezik Magyarországon" – jelentette ki.

A jobbikos képviselő primitív neonácizásnak nevezte Gyurcsány Ferenc mondatait és hozzátette: könnyű nácizni egy "zsidó családtól rekvirált medencés luxusvillából".

Közölte továbbá: 2018-tól nemcsak a Jobbik kormányra kerülése, hanem a Fidesz által tudatosan elmulasztott elszámoltatás is fenyegeti a miniszterelnöksége idején elkövetett bűncselekmény gyanús ügyek miatt.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A jobbikosok mit tudnak, hát az EU zászlót égetni, ez KOMOLY TELJESÍTMÉNY az 1 darab bitjuktől!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Olyan jo lenne, ha mondjuk egy nagyon okos fijju vagy janyka errol az oldalrol kikeresne, hogy ugyan mikor , milyen beszede kapcsan hangzott el Gyurcsanytol ez a rahedli szemet duma, mert szerintem ez a szegeny pasi 9 honapja, amiota a szulesre vartak, szinte egyaltalan nem szerepel a kozeletben, es egyaltalan nem palyazik a vezeto allasra, arrol meg nem O, Fleto tehet, hogy az egyenisege akkor is karizmatikus, ha nem akarja, mig a vezeto partok csak ex-bunozoket, alkeszokat, novero vakkomondorosokat, felrekuro dejcstompikat, kiflicsucsok gabikakat, stb. tudnak kitermelni a soraikbol...

Ez van, fijjug, vesziteni tudni kell...

Miert is nem latom spu00, veroce21, csizmas, rugacs, egyeb bobeszedu fideSS-fan eszreveteleit ezzel a vereseggel kapcsolatban?
soljanka
@karma1: Fanok és fannék még várják az eligazítást. Előtte a fő udvari bolondok: Napelemes- L.Simon, Németh-Rezsi Szilárd, Kocsis-Pisis Máté, a Gulyás Gyerek (Kósa már megszólalt) lesznek kiállítva, hogy elmondják a tutit, aztán majd megjelennek az oldalakon a névtelenek, hogy szajkózzák az előbbiek hülyeségeit.
papa.49
@karma1: Kedvesem, nekem a fent említett hölgyek, urak egyáltalán nem hiányoznak, sőt kimondottan jó, hogy nem trollkodják szét a fórumot... De tudom mihelyt megkapják a szöveget itt fognak tobzódni a nyakunkon...
evacica
Ezt a Jobbikot is köszönhetjük Orbánnak. Az ő nemzeti köreiből nőtte ki magát. Én meg azt mondom, hogy minden rossz ami ebben az országban történik nem Gyurcsány, ha nem Orbán miatt van! Ez a gyűlölködő Jobbik banda is csak kárára van az országnak és arra jó, hogy az embereket egymás ellen hergelje!
karma1
@papa.49: ne felj, a masik cikknel mar megjelent spu, rugacs, lecikiztek a teljesen uj beszallot, "ne torodj a citrommal"-t, mikozben a "hejesiras" tudas a minuszokhoz kozelit...:o((
Gondolhatod, hogy nem vagyok rajuk kivancsi, csak arra, hogy ilyenkor mit mond a fideSS pamflet? (az o szajukon keresztul...)
papa.49
@karma1: Az abban merül ki hogy azt aki másként gondolkozik mint ők ledorongolni, megszégyeníteni, ha lehet felbosszantani, hogy olyat írjon amiért ki lehet tiltani, kb. ez a fütyisz csókosainak stratégiája...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.