Belváros-Lipótváros önkormányzata vasárnap hamis vád miatt feljelenti Juhász Pétert, az Együtt társelnökét. Ezt a kerület közölte vasárnap az MTI-vel.

Az ügy előzménye, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) nem indított nyomozást Juhász Péternek a belvárosi ingatlaneladások miatt tett feljelentése ügyében.

A kerületi önkormányzat szerint így Juhász Péternek kell majd bíróság előtt felelnie rágalmai miatt. Véleményük szerint Juhász Péter feljelentésének elutasításával bebizonyosodott, hogy az Együtt társelnöke hazudott.

"Juhász Péter feljelentéseit sorra utasítják vissza a hivatalos szervek, legutóbb a Nemzeti Nyomozó Iroda. A Juhász Péter által indított médiahadjáratról újra és újra bebizonyosodik, hogy annak minden állomása hazugság" – áll az önkormányzat közleményében.

Azt írták, Juhász Péter egyetlen állítása sem állja meg a helyét.

Az Együtt társelnöke az NNI épülete előtt tartott vasárnapi sajtótájékoztatóján azt közölte, tüntetést szervez a fővárosi Erzsébet térre azért, mert az NNI nem indít nyomozást a belvárosi ingatlaneladások miatt tett feljelentése ügyében.

Emlékeztetett, december 29-én tett feljelentést különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó csalás gyanúja miatt, ugyanis a Belvárosban "feltűnően olcsón adják el tömegével az ingatlanokat".

A Legfőbb Ügyészség a papírokat továbbította a Fővárosi Főügyészséghez, ahol feljelentéskiegészítést rendeltek el, amelyre a Budapesti Rendőr-főkapitányságot jelölték ki; onnan az NNI-hez küldték át az iratokat, ahol visszautasították a feljelentést – ismertette Juhász Péter.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Maffiaországban úgy szokott lenni hogy azt perelik be aki a mutyikat nyilvánosságra hozza és nem az elkövetőket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Most az erkölcs azt kívánná, hogy Juhász ellen is szüntessék meg a nyomzást.
Dr plágium
@lampa laz: Erkölcs? Nem is tudom, nem tapasztaltam még,hogy lenne...
lampa laz
@Dr plágium: tudom én is és ez elég sajna.
human
Más országokban a korrupciót jelentőt védi a törvény. Itt meg sorra feljelentik aki a korrupció ellen tenni akar. Szép kis jövő elé nézünk, ha ez így megy tovább.
vitamin51
Igen, és majd azt is visszautasítják?
alterego56
Ki tudja hogy Budai feljelentés ügyi Gyula hány feljelentése estében utasították el a nyomozást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok