A Párbeszéd Magyarországért (PM) szerint a Fidesz elveszítette minden erkölcsi alapját az ország vezetésére, ezért az ellenzéki párt előrehozott választás kiírását követeli.

A PM az MTI-hez eljuttatott közleményében kifejtette: azzal, hogy Kész Zoltán megnyerte a vasárnapi veszprémi időközi országgyűlési képviselő-választást, kezdetét vette "az orbáni kétharmad lebontása".

A PM szerint a veszprémi választók az "ország nagy többségét képviselve" mondtak nemet a Fidesz "hazug, korrupt és igazságtalan rendszerére". Úgy fogalmaztak: ezt az akaratot semmi sem tudta megállítani: sem a kormányzati ígérgetések, sem a "Kubatov-listák, sem a kamu ellenzéki jelöltek", sem a kormányzati propaganda.

Az elmúlt időszak időközi választásai világossá tették, hogy a Fidesz "a választók megtévesztésével szerezte meg a hatalmat és ma már az ország nagy többsége szabadulni akar Orbán Viktortól" – olvasható a közleményben.

Az ellenzéki párt egyúttal gratulált Kész Zoltánnak, a baloldali pártok által támogatott független jelöltnek.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Na már ezek is meghülyültek?
Egy mandátumot nyert egy független. Bármennyire is örülök neki, azért még mutyisz többség van. És még mindig nem ébredtek fel az emberek.
Dr. Felipe
@soljanka: Tévedsz, az emberek már felébredtek, rogyadozik a fideSS szaros kártyavára. Ha szerencsénk van akkor előbb dől össze mint 2018 mert addig valóban sokat tud még harácsolni a fideSS.
Dr. Felipe
@soljanka: Nézd, ostoba emberek a szocializmusban is voltak akik támogatták a rendszert, mégis megbukott.
A fideSS birkák lassan a törzsközönségre redukálódnak de mindig lesz belőlük akik fent keringenek az interneten és lökik az ostoba dumájukat.
Választást viszont már nem tudnak nyerni velük mert ahhoz már kevesen vannak.
soljanka
@Dr. Felipe: Próféta szóljon belőled.
human
Ok, csak remélem akkor fel is van készülve erre az ellenzék, mert az elmúlt években a teljes amatőrség volt jellemző a kampányaikra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.