A rendőrség honlapján jelent meg a nap legviccesebb rendőrségi híre: egy cserép lopott virággal akart udvarolni egy fiatalkorú fiú, a berettyóújfalui rendőrök szabálysértési őrizetbe vették.

Február 22-én 14 óra körüli a berettyóújfalui Földesi utcában egy szolgálaton kívüli rendőr megállított egy gyanúsan viselkedő fiút, aki egy cserepes virággal a kezében sétálgatott. A fiatalkorú a rendőrnek elmondta, hogy a barátnőjéhez siet, és neki viszi a virágot, amit egy helyi lakásotthonból lopott el - olvasható a police.hu-n.

A törzszászlós az esetről értesítette a szolgálatban lévő kollégáit. Az egyenruhások a 15 éves helyi fiút tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Egy cserepes virággal sétálgató 15 éves fiú mitől lesz gyanúsan viselkedő???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
A szerelem mindene képessé teszi az embert ! :))
A törzszászlós kitüntetést érdemelne ! :))
soljanka
Egy cserepes virággal sétálgató 15 éves fiú mitől lesz gyanúsan viselkedő???
Clavigo
Az agyamat eldobom..Vazze,,egy "viperával " a kezében,,tuti nem lett volna gyanús a srác.Azért dicséretes,hogy a Pintér-huszárok nem rögtön a TEK-et küldték rá a gyerekre.
nezelodo
Hahaha!
Az imént vásároltam a Lidi Néni boltjában. Fizettem, és rápillantottam a számlára. A számlaérték 15 %-ával vertek át az árcédulán szereplő árhoz viszonyítva, ami ott igen gyakran megesik, de legtöbbször csak otthon veszem észre. A mellettem lévő kasszánál colos fiatalember fizetett, majd diszkréten bekísérték az irodába. Én közben várakoztam a megreklamált átverés miatt, amíg a pénztáros elballagott megnézni igazat mondtam e. Visszakaptam a reklamált árkülönbözetet. Közben kiérkeztek a zsaruk, amiatt a fiú miatt, aki a Lidi Nénit lopta meg, mert az biza súlyos bűn. Én nem hívhattam volna ki a közeget, hogy engem is megloptak, és maga a Lidi Néni?!
gazdag dezső
Ezért kell milliókat,de inkább ,milliárdokat sikkasztani! Azokat nem kapják el soha !Ezt a szegény gyereket azonnal ! Gyanús volt ?? Nekem sokkal több,és nagyobb gyanúim vannak ,de soha senki sem keresi,és kapja el őket ??
gazdag dezső
Nagyon érdekes,hogy a belvárosban megtámadnak embereket,gyerekeket,és kirabolják,megerőszakolnak nőket,és nem találják meg a bűnösöket!! Ha csak önként nem jelentkeznek,egy fél év múlva miután mindenhol ki van rakva a fantomkép!!Ezt a szegény gyerekes dolgot azonnal nyomban ,íziben egy szolgálaton kívüli rendőr azonnal szolgálatba helyezte magát,és elkapta a gyanús legényt !!Hát ide süllyedt a rendőrség ???Még kitüntetést is kaphat az a rendőr a hőstettéért !!A boltokban sokkal többeket lopnak némelyek,és még a 40 kilós biztonsági lány szólni sem mer,mert megvárják odakint amikor megy haza!!Ilyen országban kell élnünk ??A szerelmes gyerek helyett én kifizettem volna a virág árát a rendőr helyében,vagy vissza vitettem volna egy nagy bocsánat kéréssel vele.!Az a lopás,és rablás amikor a kis nyugdíjast átverik a boltban !! Véletlenül egy ezerrel többet számolnak!! Véletlenül ?? És hogy a nyugdíjakat 1,8 %-al emelték miközben az államtitkárok fizetését 30 %-al emelték az egy milliótsem érdemelték meg soha az ilyen munkákért amit végeznek.A sok végkielégítések,asok ingyen autó,lakásbérlet a képviselőnek 100-150 m2,ingyen autó,és autópálya !!Ez a nagy lopás,sikkasztás!!!
m.macskosz
@nyanya001: Ühüm. Kitüntetést.
Olyan három centis gombostűvel feltűzve. :(
Az még nem halálos, de talán tanulságos lehet.
varrólány
Mi ebből a tanulság? Nem szabad cserepes virággal sétálgatni!
Nőnap környékén a fél országot ellenőrizzék!!
nemkati
Ez ám a sikeres rendőri akció!
És ez ám a hír!
m.macskosz
@varrólány: Ha nekem Nőnap alkalmából virágot, desszertet hozna,
vagy akár egy üdvözletet is mondana, az egy életre elásta magát!
Nálam március 8-ika Zoltán nap, május első vasárnapja meg csak olyan ünnep,
mint a többi, csak akkor egy kicsit szabad gyöngyvirágot lopni. :)
varrólány
@m.macskosz: Szerinted is minden nap Nőnap? :-))))
A kötelező ünnepeket én sem szeretem, de azért jól esik a köszöntés, lehet érezni ha szívből jön. Én is szeretem a gyöngyvirágot , kis virág de szédítő illattal!:-))
m.macskosz
@varrólány: A gyöngyvirág lopás azért bocsánatos bűn, mert egy kicsit éreztetni szerettem volna a nagy kisfiammal, hogy a nagymamájának, a saját kis kezével szedett gyöngyvirág egy kicsit más, mint amikor veszi valaki. Ezért --elméletileg -- birtokháborítást követtünk el.
Én bakot tartottam, az önkormányzat tulajdonát képező ingatlanról pedig begyűjtötte a csokor gyöngyvirágot. (Az ingatlan évekkel azelőtt bölcsőde volt.., akkor épp ebek harmincadján hevert.)
varrólány
@m.macskosz: Leírtad, most majd lehet utólag büntetnek meg. Tudod ha valami törvény ellenes akkor minden földnek van gazdája.:-))
A saját virág , ajándék az mindig jobb, és szebb!
m.macskosz
@varrólány: ma, 09:39
"Szerinted is minden nap Nőnap?"
Nekem igen, de "imádom, amikor tömött szatyrokkal,
száz évesen álldogálok a bkv/bkv járművein,
miközben életerős fiatalemberek egy szál vörös rózsával
a kezükben ücsörögnek.
varrólány
@m.macskosz: Ha fiatalabb volnál akkor is lehet álldogálnál!
Idősebbeknek én szoktam átadni a helyet némelyik férfi meg nyugodtan ül, de nem ez a jellemző. Vannak még úriemberek , szerencsére!
m.macskosz
@varrólány: 1. A fiam, aki a nagymamájának
- az én bűnpártolásommal - a virágot lopta,
elmúlt harminc éves,
kétlem, hogy büntethetőek lennénk.
2. Az anyák napjára lopott virág -
az én erkölcsi értékrendem szerint-
bocsánatos bűn.
3. Lehet, hogy hülye vagyok, de én bizony elmentem a gyerekeimmel metszőollóval a Mamának virágot lopni. Ami kihajlott a kerítésen, kíméletesen lemetszettük. Tudod, annak idején ez nem számított lopásnak, sőt nem is volt az.
Egy külön program volt, hogy felkeressük a kihajló ágakat..,
hisz a kerítésen belüli tabu volt.
Nem spórolásból, más íze volt a dolognak.
Az anyukám meg a fiúknak mondta, hogy szedjetek egy szál virágot anyukátoknak a kertből: (mármint a sajátunkéból).
m.macskosz
@varrólány: Vannak udvarias fiatalok is.
A 70-es 80-as korosztály.
m.macskosz
@m.macskosz: Úgy értem, a hetven, nyolcvan évesek korosztálya,
nem a 70-es, 80-as évek szülöttei.
Azt hittem, az agyam eldurran, amikor egy sacc/kábé 72 év körüli
hölgy felajánlotta a helyét ..á, hgyjuk!
Bercifiu
@m.macskosz: Fogadd el a virágot, de kérd meg a barátodat, hogy az ÁFÁ -s számlát is mellékelje.
m.macskosz
@Bercifiu: Most egy kicsit nem értelek: arra céloztam, hogy miközben Nemzetközi Nőnap vagy mifene van, ifjú titánok nem adják át az ülőhelyet, miközben én vénségemre tele szatyrokkal álldogálok.. Az egy szál virágot a nejüknek, az anyukájuknak, a feleségüknek viszik, de meg nem fordul a fejükben, hogy átadják az ülőhelyüket NŐNAPKOR egy NŐNEK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.