Az LMP feljelentést tesz és beperli Varju Lászlót, miután a Demokratikus Koalíció alelnöke minden alap és bizonyíték nélkül vádolta meg Schiffer Andrást, az LMP társelnökét – közölte az ellenzéki párt sajtóosztálya hétfőn az MTI-vel.

Az LMP arra reagált, hogy Varju László szavai szerint Schiffer András és Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója közösen, egyeztetve töltötte a múlt hétvége egy jelentős részét Veszprémben, ahol időközi parlamenti választást tartottak.

Az LMP hangsúlyozta: a hétvége során sem Schiffer András, sem az LMP más politikusa nem találkozott Kubatov Gáborral, és semmilyen fideszes kampányközpontban nem jártak. Felhívták a figyelmet arra, hogy Varju László maga is elismerte, hogy semmilyen bizonyítékkal nem tudja alátámasztani az általa megfogalmazott rágalmakat. Az LMP a leghatározottabban visszautasítja a vádakat – szögezték le.

Az LMP kitért arra, elkeserítőnek tartják, hogy a Demokratikus Koalíció továbbra sem a kormánnyal akar harcolni, hanem az ellenzék ellenzékévé kíván válni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Azért érdekes, hogy senki nem tud bizonyítani semmit, de legtöbben elképzelhetőnek tartják S.András hintázását. Még a végén visszatalál Orbánhoz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.