Fejek nem fognak hullani a Fidesz vezérkarában, de alaposan a végére járnak a párt vezetői, mi is okozta a váratlan vereséget Veszprémben – írja a Blikk.

A pártvezetést és a frakciót igazi  gyomrosként érte a független, baloldali támogatással induló Kész Zoltán fölényes (10 százalékos) győzelme. A lap több fideszes politikussal is beszélt, egyikük név nélkül azt mondta:

„A párton belül mindenki a győzelemben reménykedett, nem csoda, hogy ez igazi hideg zuhany volt. Boltbezárás, útdíj, Simicska-ügy – ezek lehetnek a fő okai a mostani buktának, amire senki nem számított. Úgy voltunk vele: Veszprémet, még ha köhögve is, de hozzuk. Nem így lett.”

Mások szerint a jelöltjük, Némedi Lajos nem igazán tette oda magát, azonban ő állítja, becsülettel végigdolgozta a kampányt.

Az biztos, hogy a mozgósítás csődöt mondott, ezért a következő, tapolcai választáson segítséget várnak az ebben remek képességekkel rendelkező Kubatov Gáborra is.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@bretagne: Tényleg minden fideszestől azt hallani kommunikációs probléma volt meg az útdíj. Mintha a nyilvánvaló lopások nem is lennének csak mert Polt Péter mindig visszadobja a feljelentéseket. Még Pokorni is csak annyit jegyzett meg, hogy nem kellene urizálni. Szerintem meg lopni nem kellett volna, amiből urizálhatnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Nem csodálom, hogy értetlenkedik a fidesz. Hisz személyesen Kubatov felügyelte az aktivisták munkáját, befenyítették akit lehetett és mégsem győztek.
bretagne
Nem értem, miért a veszprémiekre fogják a bukást? Eszükbe sem jut, hogy a borzalmas kormányzás és a korrupciós ügyek miatt vesztettek. Mindig csak más szemében látják meg. Valószínű, ezért is Gyurcsány a hibás.
human
@bretagne: Tényleg minden fideszestől azt hallani kommunikációs probléma volt meg az útdíj. Mintha a nyilvánvaló lopások nem is lennének csak mert Polt Péter mindig visszadobja a feljelentéseket. Még Pokorni is csak annyit jegyzett meg, hogy nem kellene urizálni. Szerintem meg lopni nem kellett volna, amiből urizálhatnak.
Hellcat
@human: @bretagne: Szokás szerint mindent másra fognak...engem viszont megrémít, hogy a vereséget így kezelik...elég rendszervisszaváltás szaga van ennek a "Hogy fordulhatott ez elő!!!" dolognak.
nezelodo
Majd elkezdenek ígérgetni hogy olyant adnak, amit ők szüntettek meg, azok meg beveszik. Lesz majd uszoda, strand, kórház, ezt már mind elpufogtatták, gondolom olyan az eredmény is. Vagy beígérik, hogy lesz víz a Malomtóba? Ezektől bármi kitelik.
oncogito
Nincs itt más megoldás, beszüntetni a szavazást.
Vagy csak egyetlen párt indulhat, a Fidesz.
nemkati
"váratlan vereség" (csendesen kacagok)

A Fideszben már nem csak a narancs, minden rohad. És ők még mindig nem veszik észre? Véletlenül se Kubatov ocsmánykodása a hibás, vagy az okádék politikájuk, rablásaik, mutyizásaik, hazudozásaik. Na igen, Fideszéknél ezek így rendben vannak, az nincs rendben, hogy valakiknek ez nagyon nem teszik, meg hogy esetleg vannak még becsületes emberek.
wagabund
lári-fári...

ezek már magyarázkodni sem tudnak..az egyik tv-ben felvetette egy egybites elemző, hogy még mindig ott lebegett gyurcsány szelleme, ez a bukás oka. Gyurcsány biztos ellenük kampányolt.

Elfelejtettek szólni a szerencsétlennek, hogy Gyurcsány épp az újszülött gyerekével van elfoglalva..
Aki Én
,,mi is okozta a váratlan vereséget Veszprémben"
Váratlan??? Kinek? Inkább csak később jött, mint vártuk.
Ha nem félnék a szerverek elfüstölésétől, akkor ide másolnám azt a több ezer oldalt, amiben benne van a fidesz bukásának okai.
Ezek közül néhány: korrupció, közpénzek hűtlen kezelése, hazugságok, herdálás, önérdek, emberek sokszor jogos, de túlzott lenézése, magukra szabott törvények, a többségi akarat abszolút figyelmen kívül hagyása, kamu konzultációk mögé bújtatva...stb
Igazi Trebics
Ez mindent visz!
A miniszterelnök FB oldaláról egy beírás:
“Eddig sziklaszilárd meggyőződésem volt, hogy a tisztelt Miniszterelnök Úr (a Jóisten áldja meg mindkét kezével!) a Fidesszel karöltve, éjjel-nappal dolgozott a zország és a zemberek érdekében. Most meg kiderül, hogy ülni tetszettek a babérokon?
Nnaa…”

Nnno cmment!
verőce21
Szerintem ugyanaz lesz a tapolcai forgatókönyv, mint a veszprémi...
verőce21
Több ellenzéki képviselő kell a Parlamentbe, mert a szocik nem akarják vállalni a felelősséget, inkább át is szavaznak másra. :)
volvós
A napokban beköltözik Tapolcára az Agymosó GmbH,
és végzi a munkáját ! Ez a váltott " stratégia "...:-)))
wagabund
ahhoz, hogy Tapolcán nyerjenek, egy furmányos, mindenre képes politikust kellene először is kicselezni...mert, mint rettegve hírdetik még mindig Gyurcsány a hibás..

bár Orbán már jelezte, hogy e név állandó emlegetésével már csak ártanak maguknak...

egyre nehezebb lesz a kampány...főleg úgy, hogy Gyurcsány nevét nem ejthetik ki juszt se..
akkor marad még Bajnai, a szocik, az összes balos..és...és... egy nagyon hálás fogalom: a komcsik...
hogy miért is, arra még keresik a (jó)választ...

egyre keményebb meló ez a kampány... ráadásul ellenszélben, mert a zemberek kezdenek lázadozni...
egyre többet kell nekik igérni... namegasztán hálátlanok...nem díjazzaák a szavazataikkal, hogy Magyarország jobban teljesít...különösen az egészségügyben...az egészen kiváló.
Vizual
@verőce21: Ne renyékedjél ! A pártok ki vannak zárva mindenből. A szociknak nem kell felvállalniuk a FIDESZ felelősségét. A Fidesz ha bukik, az első megváltozott ügyészség minimum a felét becsukja indulásnak. Miért ? Mert a saját alkotmányukat, visszamenöleges törvényeiket sem tartják be. És ez az egyik ami miatt a törvénytisztelő állampolgár fel van háborodva. A többi csak hab tortán.Igy ugy járnak mint Al Capone. Ott fogják meg őket ahol nagyon fájni fog. A gyerekkórházból is kihozzák a bevásárló kocsit.
Amit pedig rákiabáltak a 2010 előtti kormányokra, a hazaárulást, ha követik majd az akkor már csak volt fideszes retoritkát, akkor is páran...És végre megtudjuk mi is van MOL-l és mi volt a Gruppen beszerzéssel is. Na az már nem csontváz lesz hanem a s@r amit eddig takargattak.
Bercifiu
A Fidesz bukásával nem oldódik meg minden. A gazdaság, a közigazgatás minden területére beültették a tudatlan kádereket, akik egy esetleges bukás után is rombolnak mindent. Gátolják a fejlődést, siratják a Vajdát.
Dr. Felipe
Ja, hallottam hogy a jobbiknak akarnak nekimenni a gyűlöletkampánnyal mert Tapolcán erősebbek mint a szocik.

Az biztos hogy Tapolcán még nehezebb dolga lesz a kubaszov gárdának mert a jobbik nagyon erős és még ott van a nevető harmadik, a szoci jelölt is.
Ha a veszprémi fellegvárban taknyaltak nem kicsit akkor mi lesz Tapolcán? Narancsos bukta.
Bercifiu
@nezelodo: Kútbaszót klónozzák, a szavazó fülkékben előre kitöltött nyomtatvány várja a szavazókat. aki nem megy szavazni, a kocsmákban minden főre egy lityi kannás bor vár.
petrol
@verőce21: Pontosan!! Ott is orbitális fideSS bukta lesz!
petrol
@oncogito: Úgy van!! Csináljuk meg!Hajrá!! HAHAHAHA...
papa.49
stratégiát váltanak, elhúznak a náthás 3.14. ba, oszt. jónapot...
bretagne
@human: Nem tudok Veled vitatkozni, igazad van!!!
bretagne
@wagabund: Olyan szó lesz Gyurcsány neve is, mint a szegénység, stadion? Nem szabad kiejteni. Nem bírják majd ki!
bakurasz
Veszprém a veszett-fejsze, Tapolca meg a nyele! A jó stratégiát a Fityisz-kormánytagok szüleinek kellett volna alkalmazni a fogamzásgátlás terén!
Knapp75
Azért most Kubatovéknak Veszprémben is lesz még dolga, a listán legalább 10000 ember mellé kell beírni: "nem a barátunk".

Valaki magyarázza el verőce21-nek, hogy akkor is stabil Fidesz többség lesz, kizárólagos fideszes kormányzati felelősséggel, ha Tapolcán is ellenzéki jelölt nyer!

Inkább csak ő reménykedik abban, hogy végre mutogathat a szocikra Orbánék baromságai helyett, de ez sajnos nem fog összejönni. Marad az "emútnyócévezés" a kevésbé felkészült trolloknak...
Aki Én
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
pbalage
@Aki Én: de azért az lesz a címe, hogy "Magyarország jobban teljesít" ugye?
kukac50
Az a baj a Fideszesekkel,hogy a vagyon gyarapodásukat nem vizsgálja az igazságszolgáltatás.
A Tündik bündije
Stratégiát, aha... elsejétől jön a cirkuszművészetért felelős államtitkár. (Nem én találom ki, ez komoly). Ennyit az új stratégiáról, újabb hülye posztok a haveroknak.
kakaósbögre
én asszem a stratégiaváltás erősen kevés lesz és igen későn jön.
Souky Sanjay
Miért nem kérdezik meg a népet?Majd mi megmondjuk,hogy mi a baj.Egymás között okoskodnak?Az kit érdekel?
verőce21
@Vizual: (11:42) Szép kis fogalmazvány. Csak nincs semmilyen kalapja. :)
Vizual
A fogalmazványoknak tartalmuk van. Ilyen vagy olyan. Bár ha veszem vehetitek a kalapotokat. Bár mi tagadás, úgy vélem "alapot" akartál írni. Nincs gond vele én is tévesztek.
Toby
Mi a kutyaf@szát kéne vizsgálni a bukta-ügyben ? Tele van a töke sok embernek veletek - oszt' jó napot ! Vegyétek már észre az új idők új dalait és takarodjatok a sunyiba - mocskos, harácsoló, bűnöző g**ik !
Desischado
@Toby: Radikálisan fogalmazol, de igazad van! De ezt a fidesz banda nem fogja fel, hogy a sok rablás lopás, hazudozás már nagyon sok az embereknek!
nezelodo
Majd kitalálnak valamit, hogy nagyot szóljon és elfordítsa a fideszről a kritikus vizslatók tekintetét. Nem lennék meglepve, hogy ha már azt is tudják egy nap után, mennyi pénznek kélt lába a brókercégről, (szerintem ezt csak a tolvaj tudja pontosan), hogy a hét végére megtalálják a gyesre illegalitásba vonult Fletót, vagy a libást is.
Egyébként is különös vonzódásuk volt mindig is a bankokhoz, és nem csak a Kisherceg családját szerencséltette annak idején Orbán a heti rendszeres együtt ebédeléssel, (el is párolgott 160 milliárd, a bankvezért meg hagyták elsomfordálni, hogy ki ne nyissa a száját), zöld bankossal is együtt köpködték a szotyolát jó ideig. Azon is egy fél ország agyalt 2010-ben, hogy került a kormányba az titokzatos férfias kinézetű bankos múltú asszony. De volt Takarékszövetkezet lenyúlása, bankadó, aztán jött a "kerítőnő kancellár", és újra szereti a bankokat a kormányzatunk. Ki érti ezeket a dolgokat, szóljon, ha tud rá magyarázatot valaki, a könnyen megszerezhető pénzen kívül!
Linna
Az a baj, hogy még mindig nem tudják, miért alakult így a választás. Ha meg tovább folytatják ezzel az "azt sem hiszem el, amit kérdez" Kubatovval, azzal megint csak nagyon mellényúlnak.
Arról vajon tudnak, hogy az életben többé nem lesznek kormányzópárt? Hogy akik a Fideszből próbálják folytatni a politikát (márpedig fogják, mert életükben még nem dolgoztak!), nagyon nem fogunk semmit elhinni, amit mondanak, mert minden csak félrevezetés. Így még senki nem tette tönkre az országot, mint a Fidesz. És ezzel nincsenek tisztában??!!!
mate03
@Knapp75: Vetrőcének hiába magyarázol!Azt fújja amit a taggyűlésen a fejébe vertek!
Linna
Olvassátok a cikket: Már a kormány is tart attól, hogy baj lehet a korrupció miatt
Tiszta röhej! Ez ugyanolyan, mint hogy egy nagy csaló a NAV elnöke. Ez ellen sem tettek semmit! Saját önszántukból fogják bevallani, hogy mikor, hol, mit loptak el? Hogy honnan van a hihetetlen gazdagságuk? Hogy bűnözők? Feladják magukat vagy egymást, és a bíróság el fogja kobozni a lopott vagyonukat? ugyan már!
És nem tudják, mi a baj az országban?
Különben érdekelne, hogy Orbán miért rohangál mindenfelé összevissza? Most már az amerikai nagykövettel is együtt vacsorázik. Ha most hirtelen buknának, attól tartok, hogy olyan hatalmas pénzügyi hiány derülne ki, hogy rosszul lennénk tőle. Kellene egy varázsló, aki azt mondaná, minden egyes "fillér" a helyére, azt hiszem, nagyon félreállna a szájuk, és nem lenne köztük, aki azt merészelné mondani, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni. A másfél milliós fizetésekből legalább az 50 százalékot jótékonyságra kellene költeni!!
kkalman
És a mutyikat, meg a többi gazemberséget meg se említik. Csak a korrupció tűnt fel ennek a beszűkült tudatú bandának. Annyira szánalmasak, hogy már szánni sem lehet őket.
jolibaba
Mi van? Nem tetszik nekik a szó, hogy BUKOTT? Pedig ők olyan előszeretettel használják. Hát most ők is buktak. Élvezzék ki a szó minden betűjét.
JimBim
Stratégiát váltanak?
Akkor lehet, hogy mostantól igazat mondanak, az országot építik, a munkánkat megbecsülő fizetést adnak, hagynak minket élni, lakni, szeretni, halni hagyni nyuhógalomban?

Áááá, dehogy!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.