A volt környezetvédelmi államtitkár élesen bírálta pártját – derül ki az atv.hu videójából. Illés szerint a Fidesznek át kellene rendeznie belső viszonyait: például jobb lenne, ha Orbán lemondana a pártelnöki pozícióról és azt Kövér László kapná.

Ugyanakkor Illés Zoltán szerint az is jó lenne, ha több szakértő ülne a kormányban. A politikus azt is szeretné, hogy ne épüljön meg Paks 2. Arra a kérdésre, hogy akkor annak drukkol-e, hogy 2018-ban ne a Fidesz nyerjen, így felelt:

Én annak szurkolok, hogy a Fidesz nyerjen, de ne így.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
G vicctort mi értelme lenne lecserélni g kövérre? Egyben kell eltakarítani az egész "geci" bandát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakurasz
@Linna: @papa.49: Csak az a baj, hogy az idő mindenkinek telik. Amíg a dolgok lassan változnak, ezeknek még van idejük a török meg orosz segget fényesre nyalni... Még sok-sok kárt fognak okozni, mire rájuk csukódik az az ajtó, amit kívánok nekik!
Linna
@bakurasz: Igen, ezt én is gondoltam, sőt még egy csomó pénzt is megpróbálnak begyűjteni maguknak. Jó lenne, ha valaki tudná figyelni őket. Én nagyon tartok attól, ha már elmentek, csak hegynyi adósság marad nekünk, még a dédunokáinknak is. Akkor lennék csak elégedett, ha mindegyik, kivétel nélkül, a vagyonával feleljen a közösen, kéz a kézben elkövetett disznóságokért. De ez csak álom. Ehhez forradalom kellene.
Linna
@papa.49: Részemről nem is nagyon én fogom már csinálni, én szeretném végre átadni a helyet a fiataloknak. Mindenben, harcban, munkában, lehetőségekben, méltó életben. Mert engem egy végigdolgozott élet után már elintéztek. Jó lett volna, ha a gyerekeimnek már jobb lenne, de egyelőre rosszabb nekik, és ha mondjuk számolok kb. 60 évben, akkor még a dédunokámnak is lesz dolga. :((((
papa.49
@Linna: Ne gondold hogy mi ránk nem lesz már szükség...
Ha mással nem akkor igaz szóval kell segíteni a fiatalokat, mindenkinek jut feladat, mire ezt a legatyásodott országot talpra tudja a nép állítani, ez a siserahad csak romokat fog itt hagyni, de a nép talpra fog állni, és a bűnösök meg lesznek büntetve, némelyik úgy mint a csau, de mindegyiket elő kell venni, és visszavenni a rablott javakat...
nezelodo
"papa49
legatyásodott országot talpra tudja a nép állítani, ez a siserahad csak romokat fog itt hagyni, de a nép talpra fog állni, és a bűnösök meg lesznek büntetve, némelyik úgy mint a csau, de mindegyiket elő kell venni, és visszavenni a rablott javakat..."

papa Te egy jó szándékú népmeséken nevelkedett rendes ember lehetsz, aki úgy hiszi, a gonosz elnyeri a büntetését, a jó meg a jutalmát. Andersen és az őt követő meseírók még nem is sejthették, mennyi pszichopatát ad a teremtő a világnak és segíti hatalomba őket. Minden társadalmat elért legalább egyszer a betegség és kitermelte a saját selejtes kreatúráját, ilyen-olyan formában. Nekünk ebbe a termékcsoportba Orbán jutott, és alkotása a fidesz, hát ne tervezz rövidtávon, hogy szabadulsz tőlük és a pusztításuk által okozott erkölcsi kártól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.