A volt környezetvédelmi államtitkár élesen bírálta pártját – derül ki az atv.hu videójából. Illés szerint a Fidesznek át kellene rendeznie belső viszonyait: például jobb lenne, ha Orbán lemondana a pártelnöki pozícióról és azt Kövér László kapná.

Ugyanakkor Illés Zoltán szerint az is jó lenne, ha több szakértő ülne a kormányban. A politikus azt is szeretné, hogy ne épüljön meg Paks 2. Arra a kérdésre, hogy akkor annak drukkol-e, hogy 2018-ban ne a Fidesz nyerjen, így felelt:

Én annak szurkolok, hogy a Fidesz nyerjen, de ne így.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
G vicctort mi értelme lenne lecserélni g kövérre? Egyben kell eltakarítani az egész "geci" bandát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kata53
ÓÓÓÓÓ! Feltalálta a spanyol viaszt! Én már sokkal régebben mondtam, hogy mondjon le, és azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül!
pbalage
Aki a Miniszterelnök nevét a szájára veszi, az annyit is ér!
karma1
Na, mi van akkor, ha lemond a partelnoksegrol? A vilagon semmi sem tortenik! Mert a tenyleges kormanyzas az o kezeben van (orbaneban), amihez az utolso leheleteig ragaszkodni fog, a miniszterelnoki szekbol ugyanugy rangatna a partjat, mint eddig. Szerintem mar regesregen nem csinal semmit sem, mint partelnok, csak megtart neha egy-egy partertekezletet, evertekelot, oszt jonapot...

Megjegyzem, Ceausescu sem hitte el az utolso pillanatig, hogy mindent elveszitett...
Vizual
Nana ! Nem több szakember ! Hanem iskolázott és hozz értő szakembrek ülnének.
wagabund
Senkinek nem tűnik fel, hogy marhanagy a baj az elveszettnek látszó kétharmad miatt.?..
Ugyanis még Orbánt meg kell kínálni egy Köztársasági Elnöki méltósággal...ehhez kell, de nagyon a kétharmad...nos ezért a nagy ribillió..
Ráadásul itt van ez a környezetvédelmis, ez meg le akarja mondatni...
küldjék el árkot tisztítani, az amúgyis komoly környezettvédelmi ismereteket kíván. Méghogy nagykövetnek a Délafrikai unióba?...pfff...
Aki Én
Sajnos ez a kórisme nem engedi, hogy bármilyen hatalomról lemondjon gazdája.
Senara
Kiesik a pikszisből , sértett ember támadásának érzem a kritikát " itt még a nyelve nagyon mélyen volt ..." Le a kalappal előtte" - mondta Illés, majd kijelentette, hogy mindez "nem nyalás" a részéről, mert tényleg a helyszínen járt.
Zárásként felkérte a képviselőt, hogy a "miniszterelnök úr nevét ne vegye a szájára", majd epésen megjegyezte, hogy "attól, hogy ön pólóban beszél, még nem környezetvédő". ...Viszont a sértett emberek sokat tudnak ártani Simicska ,Ágyán , most meg ő .
Hellcat
Qrbán helyett a köteles??? ATYA ÚR ISTEN!
Aki Én
Nem bírom ezt a palit, de ha valaki a fidesz falait gyengíti, még ha későn is, azt értékelni kell. Főleg ha nem az ő módszerükkel teszi, hanem tényekkel, valós aggodalmakkal.
Újat nem mondott, de nem árt ezt néha belülről hallani. Persze most hívő körök nem elgondolkoknak, hanem leárulózzák és mennek tovább. Esetleg a hitelesség kedvéért megismétlik, hogy éjjel és szélcsendben is kell áram, orbánt pedig az égiek irányították hozzánk, és PONT!
Dr. Felipe
G vicctort mi értelme lenne lecserélni g kövérre? Egyben kell eltakarítani az egész "geci" bandát.
nemkati
@wagabund: Ja, tényleg, ez még nem is jutott az eszembe. Hogy lesz 0rbán közt. elnök, ha a parlament nem szavazza meg? Hááááát, ez jó! Ez teccik! :)))
human
Orbán helyett Kövér. Micsoda üzlet :)
papa.49
@Aki Én: Ez a pali nem a fütyiszt gyengíti hanem piszkosul mérges hogy kibaxták a pikszisből, a jó langymeleg állattitkári pozícióból, most csupán ezért hörög annyira, netán még a kedvenc ,,búbosbankája,, is elröppent, hát van baja elég...
bakurasz
Kifordítom-befordítom, mégis bunda a bunda...
@papa.49: Már megint igazad van! De azért nem bocsátom meg, hogy a Hazugovics nevet Te találtad ki! Banánsárga vagyok az irigységtől!! :)
bretagne
Kövért pártelnöknek? Na ne!!! Rosszabb lenne, mint a jelenlegi.
Aki Én
@papa.49: Azt azért látni kell, hogy amit mond, az tökéletesen igaz. Hogy miért teszi, az másodlagos. Ha valakin bosszút akarok állni, annak a legjobb módja ha terítem az ártó igazságot.
Strong
Talán maradt 1-2 ember a fideszben...
Aki Én
@Aki Én: Na mit mondtam? Nem kellett sokáig várni, tessék. Azt, hogy írni sem tud, nézzük el neki.
,,Nagy Elisabeth: Minden kirugott, vagy alkalmatlansága miatt felmentett felkapszkidott, csak a saját zsebèt tömögető volt Fideszest megkeres az ellenzèki mèdia, ès finanszirozza a kiesett jövedelmèt az ilyen fèrgeknek, csak nyilatkozzanak a Fidesz ellen!! Az ellenzèknek mindenki jó!! Csak megetessèk megint a nèpet!! Erre azèrt oda kell figyelni emberek!!
Tetszik · Válasz · 51 perce"
Knapp75
Úgy emlékszem, hogy a köztársasági elnök megválasztásához csak az első fordulóban kell kétharmados parlamenti többség, a 2. körben sima többséggel is megválasztható! Vagy ez változott?

A kétharmad ahhoz kellhet, hogy megerősítsék a köztársasági elnök pozícióját. Ehhez meg elég 1-2 ellenzéki képviselőt "megnyerni" maguknak.
Egyébként az sem biztos, hogy Illés nem tudatos készíti elő a terepez Orbán "felfelé buktatásához".
Kövér Laca viszont remek pártelnök lenne! Mármint az ellenzék szempontjából, mert vele szépen megindulnának a 15%-os támogatottság felé!
A belőle sugárzó frusztráció és az egyszerűen bunkó kifejezésmódja segítene a polgári szavazótábort tovább bontani.
verőce21
@wagabund: (11:34) Harmadik parlamenti szavazásra elegendő az 50%+1 szavazat a közt.elnökké választáshoz. (Már kétszer is volt így.)
Nem kell izgulni a 2/3-ad miatt, mert a Fideszben nem izgat az senkit.
egon1
" Hála a jó Istennek ,úgy teremtette a földet-vizet- embereket ,hogy akkoriban még nem ismerte azt a szót-annak a jelentőségét hogy errózio,!..És ez igaz minden szinten ,akár a víz-szél-vegyszerek,vagy a "humanoidok-áldásos" ténykedését nézzük.
De ha csak a közelmúltra tekintünk,erre is igaz,Pl.Pártok-tündöklése-bukása.! És hál Istennek a "legigazabb-legnemzetibb"-legnagyobb tolvaj pártot-(maffiát) is kikezdte az errózió,! Mert a FideSS, kényurai már egymástól kezdenek el lopni,ugyanis tőlünk egyszerű állampolgároktól-tisztességesen adózóktól,már szinte mindent elloptak.! A kivagyiság-hatalommánia,és a feudalizmusba szerelmesek,(a Futtatók-prostituáltak mindennapi harcaivá váltak)és reménykedhetünk hogy ebből a tisztességes Magyar emberek fognak kijönni győztesen !
Fradigege
Ismét jót nevettünk vidéki pajtásunk fergeteges humorán. Mondjon le, mi? Arról híresek. Meg, hogy húúú, de szégyeljék magukat. És lebiggyesztik a fejüket.
papa.49
@bakurasz: Barátom használd teles nyugalommal...
papa.49
@Aki Én: Erre mondom én hogy aki a volt ,,elvtársait,, így kiadja, annak nem lehet hinni, csak ha már legelt a ló a sírján, mert ezután újra mikor szüksége lesz rá megint szembeköpi az elvbarátait...Lehet most betart a hazugovicsnak, de ha az megint magához engedi, emeli, akkor minden újra ,,nagyon jó lesz az illés elvtinek,, és tulajdonképp pont ez a baj, ez is csak egy politikai szélkakas...
samuel
@bretagne: Elfogult a házelnökkel,becsülni kell azt az embert akinek 19-es partizán volt a nagyapja ,az egyetemre pedig nem megnyert tanulmányi verseny miatt jutott be felvételi nélkül hanem a ŐSE. SZOCIALISTA HAZÁÉRT KITÜNTETÉSSEL.
Szerintem azt sem tudja hol volt alkalmazásba / majdnem azt írtam hol dolgozott/
papa.49
@samuel: Még éppen időben helyesbítettél, még feljelent hogy azt állítod róla hogy valaha is dolgozott...
bakurasz
@Cicamama55: Az nem olyan nagy baj, csak ne nekem (nekünk) kelljen a hátát ütögetni!
papa.49
@bakurasz: Szívlapáttal nagyon szívesen segítek rajta...
JAJMÁR
Jó az a régi mondás a patkányokról és a süllyedő hajóról... a patkányok menekülése csalhatatlan jele annak, hogy a "hajó" süllyed !
Cicamama55
Emlékszem, amikor az egyik ellenzéki képviselőnek azt mondta az országgyűlésben ez a "nagyon okos"akkor még miniszter úr, hogy "Ne merje szájára venni Orbán Viktor nevét". A miniszteri cím elvesztése után visszatért a tisztán látása?!
papa.49
@Cicamama55: Ő volt a fő,fő környezetvédő, búbosbanka tulajdonos, platánfa védő méregzöd, atomerőművet bezárató, fityfaty...
karma1
@papa.49: Olyan mindegy az indok, hogy most miert jott elo a farbaval... A lenyeg, hogy azert maradt fidesz-parttag, hogy belulrol rombolhassa a partot, es ez nekem mar eleg!

Hogy orbanrol koverre? Csoborbol vodorbe?
lajospapa
Tudjátok: a damaszkuszi útat oda vissza járják. De csak Saulus lett közben Szent Pállá. Ha igaz.
papa.49
@karma1: Kedvesem most nincs igazad, ő nem azért rombolja, ha egyáltalán rombolja a fütyiszt, mert nem ért egyet vele, hanem a saját kis mocskos irigységéből, mert kibaxták mint macskát xarni, kiesett a pikszisből, nincs suska, nincs semmi, ha gerinces pali lenne nem kulázna oda ahol eddig enni kapott, de mivel fütyiszes nincs is gerince...
A második megállapításod igaz, sőt szerintem a pápai kanász még a hazugovicsnál is rosszabb lenne...
Captain Blood
Illés, Illés hát nem tanultál illemet Újvidéken? Ott is az a divat, amíg jó nekem addig nyalok ezerrel, de ha elvernek a kondér mellől üvöltök mint állat?
Szigetköz mond neked valamit? Már csak a szakértelem miatt kérdem!
karma1
@papa.49: Nyertel, mert Illes elozo szerepleseit nem ismerem annyira, viszont ezt a mondast (En azert leptem a partba, hogy belulrol rohasszam azt), egy regi kollegamtol hallottam, es ide inkabb viccnek szantam. Bocsi, nem volt mosolypofi utana, ez egy kicsit szarkasztikus volt...:o)))))
Desischado
Hát nem újdonság, hogy a haverok közül sokan a zsíros lé miatt vannak orbán mellett. Aztán ha elverik őket a húsosfazék mellől, mint ezt a gerinctelent, akkor egyből elkezd "tisztán látni"! Undorító egy alak, annyi szent!
bakurasz
Azért szépen eltűntek innen is a nagy Fütyisz-fanok! Mondjuk, hiányoznak a spanyolnáthának, annak!...
Knapp75
@bakurasz: Kéne már egy békemenet, mert meg szeretném számolni őket!
Linna
@papa.49: Biztosan igazad van, de nem lehet, hogy mégis sok volt már neki is a Fidesz agyalágyultsága? Nem lehet, nem szabad változni az embernek? De lehet, hogy megint csak naiv vagyok, mint mindig.
human
@Linna: Azért elég rövid idő alatt jutott el a "Ne vegye szájára a miniszterelnök urat"-tól az Orbánt le kell váltani retorikáig, (Mondjuk ezt azzal magyarázta, hogy nagy a nyomás a képviselőkön, hogy Orbánt minden fronton meg kell védeni.) De ez jellembeli kérdés és nincs egyedül ezzel. Pokorni is nagyon bátortalan ellenzék így kintről nézve, (belülről nézve talán vakmerő). Eddig Holoda Attila, Hadházy Ákos, Ángyán József akik látványosan mondtak le posztjukról és léptek ki a fideszes gépezetből.
kkalman
Az egész fitymaszt kell lemondatni tömjén zsótival és pártjával együtt.
papa.49
@Linna: Sajnos már nem hiszek az ilyen ,,hirtelen megvilágosodott,, paliknak, tudod a tapasztalat ezt mutatja...
Cicamama55
@papa.49: Maximálisan egyet értek! Bármikor, bármire képesek jó pénzért!
bretagne
@samuel: Ja, akkor rendben. Az "erényt" becsülni kell!!!
samuel
@papa.49: A gond ott kezdődik,hogy ebben kormánynak nevezett RABLÓBANDÁBAN több mint fele a munkafogalmát csak könyvből ismerik és ezek az EGOISTÁK döntenek a munkás sorsáról.
Az egykulcsos adóval renbe rakták a BARMOK a bruttó 225 000 ft és azalatt keresők nettóját csökkentve és okoztak a költségvetésnek évi 500 milliárd ft többlet hiányt és a kettőt átirányították a saját és a felső tízezer zsebébe.
papa.49
@samuel: Jól látod a jelenlegi helyzetet, senki emberfia nem fontos csak a brancsbeliek...
mate03
@pbalage: @pbalage: Szarból akar várat csinálni?
Linna
@papa.49: na, erre szoktam rá...pacsálni, hogy mindig reménykedem a jóban. Mindegy, valami megindult, ha lassan is, de biztosan tudunk változtatni, van még egy-két millió normális ember, meg aztán "útközben" tanulunk is a történtekből.
papa.49
@Linna: Reméljük hogy lesz erőnk végig csinálni nagyon hosszú lesz a visszaút a demokráciába...
bakurasz
@Linna: @papa.49: Csak az a baj, hogy az idő mindenkinek telik. Amíg a dolgok lassan változnak, ezeknek még van idejük a török meg orosz segget fényesre nyalni... Még sok-sok kárt fognak okozni, mire rájuk csukódik az az ajtó, amit kívánok nekik!
Linna
@bakurasz: Igen, ezt én is gondoltam, sőt még egy csomó pénzt is megpróbálnak begyűjteni maguknak. Jó lenne, ha valaki tudná figyelni őket. Én nagyon tartok attól, ha már elmentek, csak hegynyi adósság marad nekünk, még a dédunokáinknak is. Akkor lennék csak elégedett, ha mindegyik, kivétel nélkül, a vagyonával feleljen a közösen, kéz a kézben elkövetett disznóságokért. De ez csak álom. Ehhez forradalom kellene.
Linna
@papa.49: Részemről nem is nagyon én fogom már csinálni, én szeretném végre átadni a helyet a fiataloknak. Mindenben, harcban, munkában, lehetőségekben, méltó életben. Mert engem egy végigdolgozott élet után már elintéztek. Jó lett volna, ha a gyerekeimnek már jobb lenne, de egyelőre rosszabb nekik, és ha mondjuk számolok kb. 60 évben, akkor még a dédunokámnak is lesz dolga. :((((
papa.49
@Linna: Ne gondold hogy mi ránk nem lesz már szükség...
Ha mással nem akkor igaz szóval kell segíteni a fiatalokat, mindenkinek jut feladat, mire ezt a legatyásodott országot talpra tudja a nép állítani, ez a siserahad csak romokat fog itt hagyni, de a nép talpra fog állni, és a bűnösök meg lesznek büntetve, némelyik úgy mint a csau, de mindegyiket elő kell venni, és visszavenni a rablott javakat...
nezelodo
"papa49
legatyásodott országot talpra tudja a nép állítani, ez a siserahad csak romokat fog itt hagyni, de a nép talpra fog állni, és a bűnösök meg lesznek büntetve, némelyik úgy mint a csau, de mindegyiket elő kell venni, és visszavenni a rablott javakat..."

papa Te egy jó szándékú népmeséken nevelkedett rendes ember lehetsz, aki úgy hiszi, a gonosz elnyeri a büntetését, a jó meg a jutalmát. Andersen és az őt követő meseírók még nem is sejthették, mennyi pszichopatát ad a teremtő a világnak és segíti hatalomba őket. Minden társadalmat elért legalább egyszer a betegség és kitermelte a saját selejtes kreatúráját, ilyen-olyan formában. Nekünk ebbe a termékcsoportba Orbán jutott, és alkotása a fidesz, hát ne tervezz rövidtávon, hogy szabadulsz tőlük és a pusztításuk által okozott erkölcsi kártól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.