Éjjel elaludt, reggel pedig holtan találta családja azt a másfél éves koszovói kislányt, aki családjával érkezett a Győr melletti vámosszabadi befogadóállomásra néhány hete. A halálesettel kapcsolatban a rendőrség szerint mulasztás vagy felelősség gyanúja nem állapítható meg, a körülményeket közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ha az állatok nem szállítják le a vonatról most már a németországi rokonainál lehetett volna és ma is élne.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oncogito
@Anna Mária: - valóban nagyon szomorú és egyben felkavaró is.
Anna Mária
@oncogito: Eszembe jut még a sok ocsmány, uszító pofázás a menekültek, a nem létező "gazdasági bevándorlók" ellen... mennyi kisebb-nagyobb gyerek volt velük... a kommentek más helyeken... ahol még a menekült gyerekről a jobb minőségű télikabátot is leirigyelték a jó magyarok...
Nem is tudom, hol volt a fordulópont, de ezek az állapotok tényleg egészen kiborítóak most már. Mindent átsző a hazugság, a tisztességtelenség.
oncogito
@Anna Mária: - elszomorító, főleg az, hogy egyre több közönyös ember és az ártó szándék. :-(
bence
@Anna Mária: Kivizsgálni ?! Eltusolják ahogyan csak lehet ! Nem,szabad , hogy bármi is kiderüljön az esetről ! Nem hallottad orbán véleményét az ügyről ? Addig amíg ő lesz a miniszterelnök , nem engedi , hogy gazdasági bevándorlók lepjék el hazánkat ! Pedig ezek szegények csak hazánkon keresztül szerettek volna Németországba eljutni ! Ez volt az eredeti céljuk !
Anna Mária
@bence: Persze, olvastam Orbán nyilatkozatait. Embertelen, nem európai és gonosz, valamint Magyarország a menekültügyi egyezmény aláírójaként nem viselkedhet így. Szégyen mindaz, amit ebben a témában Orbán meg a talpnyalói mondtak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.