Az utóbbi időben a korábbinál gyakrabban éri atrocitás a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársait – közölte a hatóság kedden az MTI kérdéseire.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Nincs itt semmi csoda !
Amikor ország-világ tele van adómentes csókosokkal, dohány és más mutyikkal, földlenyúlásokkal az uniós pénzért és nem művelésért, törvények feletti szarháziakkal, miközben fosztogatják a "nem megszorításokkal" a zembereket, majd tapsikolni fognak egy csicskahordának, amelyik csak az átlag csórót képes b***tatni ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Toby: @Pálinkafőző Rézüst: Bar mindkettotoknek melyen igaza van, en is igy gondolom, az eroszak nem megoldas, a gyilkossag meg plane nem.

A nagyobbik baj az, hogy amikor egy szegeny gyalogbakat kikuldenek ellenorizni (Kis Lajos bacsi szatocsuzletebe a 350 fo lakosu kistelepulesre) akkor ugy mennek ki, hogy MUSZAJ nekik valamit talalni, es szinte mindegy is, hogy mit talalnak hibat, a buntetes azonnal szazezres nagysagrendu, nem fizetheto reszletben es nem halaszthato a bunti befizetese sem.

Persze, nem Szabo Janos NAV-ost kellene ezert megverni, megoldni, vagy csak leanyazni, hanem azokat a gyava fergeket, akik ilyen feltetelekkel kuldik ki oket vizsgalatra.
Toby
@karma1: Perszer, hogy nem az egyszerű, spenótba öltözött navossal van gond, ő csak egy végrehajtó, vidától büdösödik a hal !
nemkati
A fináncokat évszázadok óta utálja a nép. Most ehhez még besegített a talpig becsületlen Vida Ildikó is.
Clavigo
Vida bébinek-nyanyának sikerült már kivizsgálnia magát ?? Gondolom sikerült tisztáznia magát a korrupció vádja alól..
Cicamama55
Magukat a dolgozókat nagyon sajnálom!...De... Én úgy gondolom, hogy ehhez a veszélyeztetett helyzethez nagyban hozzájárultak a javakban dúskáló vezető politikusoknál végzett kamu villámellenőrzéseik. na meg a "Lemondott-e már Vida Ildikó?"akciót kirobbantó hírek. Amúgy meg nagyon sok az elkeseredett, idegileg kikészült ember, akiket ez a marha nagy jólét /!/ emberi voltukból is kifordít.
human
Siklós önkormányzata, a Buda-Cash ügyfele felhívta lakossága figyelmét, hogy NE FIZESSENEK HELYI ADÓT egyenlőre, amíg az önkormányzat nem talál új bankot.
index.hu/gazdasag/2015/02/24/siklos_penze_is_beragadt_a_buda-cash_miatt/

A nyilvánvaló összefonódások mellett ezért is nem meri a kormány felderíteni a NAV botrányt. Ha ugyanis kiderül, hogy a NAV cégeket zsarolt, vagy cégeknek megrendelésre tett kereszbe vagy egyes cégeknél szemet hunyt az áfacsalás felett, akkor a fenti eset példaértékű lehet és az emberek tömegesen nem fizetik be az adóikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.