Nem véletlen az, hogy nem működnek az ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank ATM-jei valamint, hogy az internetbank sem elérhető. Nem pillanatnyi üzemzavarról van szó, hanem a Magyar Nemzeti Bank ideiglenes intézkedéseiről. Pénzt felvenni és utalni csak a bankfiókból lehet, azt is csak egymillió forintig ügyfelenként. Az ügy akár három hónapig is elhúzódhat. A banknak Nyíregyházán is van fiókja. Ideiglenes intézkedések alkalmazásáról és felügyeleti biztosok kijelöléséről döntött a Magyar Nemzeti Bank (MNB) az ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt-re vonatkozóan. Az egykori Tokaj és Vidéke Takarékszövetkezetet is magában tudó pénzintézetnél az index.hu információi szerint a Buda-Cash elleni felügyeleti és rendőrségi eljárás részeként tették meg az intézkedéseket. Az MNB a megtiltotta a bank számára a betétek és más visszafizetendő források kifizetését ügyfelenként egymillió forint összeg felett az ellenőrzési eljárást lezáró határozat meghozataláig, vagy a tilalom...

Forrás: nyiregyhaza.hu
Feltöltő: NyíregyházaHu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Ügyvezető igazgatók, igazgatósági elnök, belső és külső tagok, felügyelőbizottsági tagok - no meg a brókerek... - szóval sokan vannak, mind "felelős beosztásban" (nem minimálbéren). Borítékolom a vizsgálat eredményét: hibás a svájci frank.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.