Munkabizottságot hozott létre a kormány, hogy felmérje mi történt a Buda-Cash Brókerháznál – mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter szerdán a HírTV-nek.

A tárcavezető szavai szerint a felügyeleti vizsgálatot a Magyar Nemzeti Bank végzi, a Belügy- és a Nemzetgazdasági Minisztérium szakemberei pedig már vizsgálják, milyen kár érte az embereket és az államot.

Az állam részéről az a legfontosabb, hogy megnézzék, milyen károk történtek, milyen kört – önkormányzatokat, vállalatokat, magánszemélyeket – érint az ügy, illetve milyen mértékű kártérítési kötelezettsége lesz az Országos Betétbiztosítási Alapnak (OBA) vagy a Befektető-védelmi Alapnak (Beva) – sorolta Varga Mihály, hozzátéve: még nincsenek minden információ birtokában.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Ugyanarra az instrumentumra ugyanannyi darabbal kötni felfelé is, lefelé is. És mindig a vesztes pozíció az ügyfélé!
nemjoezigy
Most akkor, hogy van ez?
Az előbb olvastam (és nagyon felháborodtam) a "propeller.hu/itthon/3067659-nem-csak-hulyek-lustak-is-magyarok" témát.
A "magyarok" rá bízzák a pénzüket a """szakemberekre""", mint ahogy a devizás folyamatban hallgattunk (mi devizakárosultak) a """szakemberekre, aki = a kormánnyal és a bankokra""". És, hogy jártunk?
Mindenki tudja.
Aki közel volt a tűzhöz=kormányhoz, és gazdag, az jól járt.

Hol van a felügyelet, a milliós fizetésért semmit tevők?
(engem ez sajnos nem érint, mert nekem csak adósságom van, megtakarításom nincs, pedig 44 éves munkaviszonyom van és "csak" az utóbbi pár évben munkanélkülieskedek=álláskeresek)
Miattam az összes bank és a hozzátartozók megszűnhetnének. Azok csak a gazdagoknak és a kormánynak jók. Tudom most nagyon demagóg voltam, de legalább ennyire elkeseredett vagyok. És vannak nálam rosszabb helyzetben levők, de a kormány szerint nem!
Tovább is van írjam még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.