A klorogénsav, mint antioxidáns csak nemrég kezdett el elterjedni a köztudatban. Ez a vegyület legnagyobb koncentrációban a zöld kávéban található meg. A kávé legjelentősebb összetevői közé tartozik. 2013-ban az emberek zöld kávé utáni érdeklődése ugrásszerű volt. Ezt követően egyre többen kezdtek keresni a klorogénsavra is.

Forrás: legjobbkave.hu
Feltöltő: stifi0827
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az itteni piacon kb 3 eve jelent meg a NESCAFE tarsasag Zold kaveja, ami a cimkeje szerint 70-szer (!!!) tobb antioxidanst tartalmaz, mint az eddig legnagyobb antioxidans tartalmunak hitt zoldtea.

Magyarorszagon is lehet kapni, coffeint is tartalmaz, az ize kivalo, az elettani hatasai a szervezetre sokkal jobbak, mint egyeb kavee, ha valakinek van modja a valasztasra, valassza ezt a kavet, sokkal jobban jar vele. (A ferjem leukemias 13 eve, naponta 96 cseszenek megfelelo zoldtea-kivonat kapszulat kell ennie, de ezt most csokkenthette, mert a zoldkave segitett neki az antioxidans beviteleben. Neki olcsobb is, mert a zoldtea-kivonatnak csillagaszati ara van, de ez az egyik eletmento etrendkiegeszitoje, a masik az ujonnan alkalmazott magnolia-fakereg-kivonat- sajnos, ez is nagyon draga, viszont erosen csokkenti a lymphocita-szamot a vereben).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.