Nem tervezi a rendőrség, hogy a Buda Cash brókercég és a hozzájuk köthető pénzintézetek és egyéb vállalkozások vezetőit őrizetbe vegye. A nyomozást folytató Nemzeti Nyomozó Irodával állítólag együttműködőek az érintett cégek vezetői és ők maguk jelezték, őszintén és tisztességesen, hogy sajnos hiányzik több tiz azaz már 100 milliárd forint. Tény kérdése, hogy más kisebb fajsúlyú és pár százmilliós ügyekben simán előzetes letartóztatásba helyezik az összes érintettet, de most az ügyészség sem erőlködik nagyon. Innentől kezdve pedig bőven igaz lehet az a városi pletyka, hogy a cég rendkívül jó politikai kapcsolatokat ápolt. A Fidesz frakcióvezetője Rogán a baloldali MSZP-re mutogat, míg az MSZP a fideszes politikusok érintettségét kérdezi.

Forrás: estiujsag.hu
Feltöltő: kkalman
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@karma1: Szerencsére a Pintér-huszárok,a múlt héten letartóztatták a 15-16 éves kölyköt,,a lopott cserepes virággal.A TEK. nélkül is megtudták oldani...azóta újra biztonságban "tudom a javaimat".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Valoszinu nincs egyik boriben sem csaladi fogda kialakitva...:o(
Clavigo
@karma1: Szerencsére a Pintér-huszárok,a múlt héten letartóztatták a 15-16 éves kölyköt,,a lopott cserepes virággal.A TEK. nélkül is megtudták oldani...azóta újra biztonságban "tudom a javaimat".
Feraj49
@Clavigo: Azt mondta "valaki" csak nagyban érdemes játszani ! A kicsik elbuknak. Íme ismét egy példás eset. Hol a vagyonosodási vizsgálat mindegyik vezetőnél !Ja már nincs a vagyon Mo.-on ? Hát mielőtt feljelentették volna magukat kivitték.
papa.49
Megint csak a tényleg szegények keféltek rá ezzel a bankbuktával is!!!
human
Ha az mszp-nek bármi köze lenne ehhez az intézethez már rég bilincsben kísérgetnék az újságírók előtt a vezetőket.
Toby
Na, fél év múlva ismét becsuknak egy vagon rendőri vezetőt, ha pedig megszólal a brókercég leggyengébb láncszeme, akkor két vagon vezetőt csuknak be !
Amelyik pedig szóba meri hozni bármelyik fideszes főspermát, az életfogytról indít !

( Rogán vajon hol penészedik ? )
kkalman
Addig maszatolnak, míg a Buda Cash Brókerház vezetői is a lopott vagyonnal együtt feledésbe merülnek, mint a Kulcsár Attila. Még nincs ítélet az ügyében, pedig 2003-ban bukott meg.
Hofipisti
Rogan mar megmondta.hogy a szocik voltak! Kulcsar szelleme lebeg a szemem elott, megfelelo ugyeszt majdtalalnak.
rugacs
Meg van az "új módi": ha legközelebb valaki sikkaszt pár száz millát, jelentkezzen önként és sajnálkozzon, hogy eltűnt a lé. Így elkerülheti, hogy gyanúsított legyen.
Aki Én
Őszintén és tisztességesen eltűnt 100 milliárd? Itt valami zűr van a térben.
Mondja már meg valaki, hogy tűnik el 100 milliárd tisztességesen. Mert még, hogy alaposan eltűnt az oké, de tisztességesen? Szerintem ez valami régen fényt kapott ügy, amit ,,jobb" időkre tartogattak. Mondjuk mikor túl sok szar van a fidesz körül, esetleg emiatt megcsappan a népszerűségük, netán még időközit is veszítenek... Minden esetre egy időre témát ad. Az más kérdés, hogy ha a 30.000,-os büntetést nem fizetem be, akkor leültethetnek, vagy rabosíthatnak 14 éves lányokat egy bizsu ellopásáért. Éljen a jogállam, éljen a demokrácia!
Aki Én
@rugacs: 22:12 Inkább menj biztosra. Légy közel a kormányhoz.
tivoli
Lehet, hogy valami afrikai, vagy japán, vagy tájföldi cég befuccsolt, amibe a budakes befektetett egy csomó kes-t. Volt mani, nincs mani.
Desischado
istenem, de tudtam ezt! És vajon miért is nem kapnak börtönbüntetést?!
Yoda69
milyen szinu is a fougyesz?
nana, hogy fideszes. akkor meg mit pattogsz roganantal? inkabb szamolj el a milliardjaiddal. hiteltelen vagy.
papa.49
@Yoda69: Kötelező neki a ,,pattogás,, hiszen ki van adva mindig valamelyiknek hogy oberkodjon, aztán jön a legfőbb szÜgyész és leveszi a napirendről, ha fütyiszes az érintett!!!
Ez a rendes menetrend...
A hazugovicséknak hinni, majd ha a kecske legel a sírjukon...
Vizual
Borítékolom, hogy az a sok láthatatlan pénz forrás egyik mozaikja megvan. A többi Takarékszövetkezet pénzét is meg kellene keresni. Na szerintem ez már azt jelenti, hogy megtelt az ibrik, már folyik minden honnan a s@r. Ha szoci lenne már vezető szijjon mutogatnák ebben a magyar cirkuszban. És megint lenyúltak egy csomó pénzt az emberektől.
rugacs
@Aki Én: Ez csak a következő 3 évre biztosít védelmet!! Én hosszú távon gondolkodtam!
mate03
@human: Te írtad le az igazságot! Köszönöm.
rugacs
@Aki Én 22:25-re: Megelőzés, elrettentés, biztosan hallottad már e fogalmakat!
Aki Én
@rugacs: 10:01 Na ügyes vagy. Arra rögtön találtál magyarázatot, hogy 14 éves gyerekeket miért kell éjszakára fogdába tenni, sőt ha jól értem még egyet is értesz vele. Na de most azt mond meg, hogy a 100 milliárdos csalás miért nem jár ilyesmivel? Ott miért vagy olyan qrva elnéző, miért nem csapja ki a biztosítékot a helyzet? Felelősségre vonás, elszámoltatás számonkérés, biztos hallottad már e fogalmakat.
Aki Én
@rugacs: 09:56 Láthatod az elszámoltatások alapján, örökre védelmet biztosít.
magyarbakancs
Nincs köztük Fideszes?
Ezért nem intézkedik a Rendőrség,Ügyészség?
human
Több fideszes politikusnak sok tízmilliós tartozása van papíron. Remélem nem az lesz a vége, hogy egy angyalka jön és megveszi a tartozását féláron a banktól.
Ugyanis egy nemrég történt eset jutott eszembe. "A" személy 10 milliós kölcsönt vesz fel. Nem fizeti vissza, de jön "B" és megveszi az adósságát 6 millióért. A bank örül, hogy valamennyi pénzéhez hozzá jutott, de "A" és "B" is örül, hisz régi haverok és a 4 milliós tiszta hasznot elosztják egymás közt. Így lehet munka nélkül, lepapírozva milliókat keresni.
Linna
HOPPÁ! HOPPÁ! HOPPÁ!
Olyan nagyon nem is csodálkozunk. Ezek szerint Fideszesek (is) vannak benne!!!
Bercifiu
Már régen eltüntettek minden bizonyítékot, ami maradt, azt meg megrágta az egér.
Munkácsy festményre telik, de szerencsétlen emberek nem jutnak hozzá a pénzükhöz, nem tudják befizetni az adót, jön a NAV, meg a bünti.
eszegfu
Ne akarjátok már bebizonyitani, hogy 15 ÉV UTÁN!! őszinték, tisztességesek ezek a vezetők! Egy "melós"-nál 3 hónap max. a próbaidő, mely alatt kiderül tud dolgozni, vagy sem. Itt egyetlen gazdasági "szakember" sem lehetett (gazdasági vezető, felügyelő bizottság, könyvvizsgáló), ha ennyi idő kellett ahhoz, hogy "rájöjjenek": milliárdok hiányoznak! Ezt évről-évre elkenték, titkolták és most már ekkora hiánynál az gondolom bef...tak. Szégyen! De Rogánnak is! Ha tudta, hogy az MSZP idejéből származik, akkor miért nem tett az "emutakárhányévben" feljelentést?!
m.macskosz
@eszegfu: Ebben első körben az a vicces, hogy aki ilyesmire álmában nem gondolt volna, ott fagy meg a lakásában, mert két hónap nem fizetés után coki!
Villany nyista, víz szintúgy,...de a bankárok a főnökeikkel élik világukat!
eszegfu
@m.macskosz: Én teljes egészében lesz...nám, hogy élnek a bankárok és a főnökeik, ha tisztességes munkával szereznék meg! De az vérlázitó, hogy valóban egyénileg jól éltek a vezetők, de 15 év után ők a "tisztességesek", amiért együttmüködnek a hatósággal a több milliárd hiány ügyében! A szerencsétlen Simon "csak" 250 millióval nem tud elszámolni (ha jól emlékszem), ill. a NAV-nak már ki is fizette a várható adótartalmát. De itt bajban vannak az önkormányzatoktól kezdve a kisvállalkozókig, a nyugdijasokig, szinte minden réteg! Mi meg itt és akár máshol is "verhetjük a nyálunkat"... nem ér el a kormányig! Ahogy az ellenzék feljelentéseinek sincs eredménye, rendre visszautasitják! Ez az igazi demokrácia!
tivoli
@eszegfu: ma, 13:26
Egyetlen kérdésem van, mitől szerencsétlen Simon?
eszegfu
@tivoli:Egyszerüen elintézve: csak annyira, hogy nem tettem idézőjelbe a szerencsétlent... Viszont, ha belegondolok -- már amennyit tudni lehet erről -- valóban csalt, vagy lopott, de egyedül ezt nem tudta volna megtenni. "Bevállalta", mintha semmiféle ösztöne nem lenne a tulélésre, nem mond semmit. Talán ezért szerencsétlen az én szememben.
tivoli
@eszegfu: ma, 15:03
Persze, hogy nem egyedül csinálta, na de hol vannak a többiek? És mennyi lehetett a konkrét összeg, ha abból csak Simonnak 250 milla jutott? És a többi szerencsétlennek vajon mennyi?
Bercifiu
@tivoli: Ismerve a bankárok tevékenységét, inkább biztos helyre tette a szülői apanázst, nem úgy mint Peti, vagy Tóni, aki azt hiszi, hogy örökké a piadesztán ülnek.
Szegény, gondolt a nyugdíjas éveire, mivel a MANYUP pénzét már ellopták, így külföldön biztonságban akarta tudni a pénzét.
Na Őt vezetőszáron mutogatták, míg a mostani többszörös csalókat, hagyták, hogy megsemmisítsék a bizonyítékokat, s a végén kiderül, nem a főnökök loptak, hanem a takarítónő szedte össze a leesett egy forintokat.
hetöndöe
@tivoli: Csak nyugtával a napot,Simont még el sem ítélték semmiért,csupán te ítélkezel.
Hagyó,Hunwald,a tábornokok felmentve,Sukoró űgy is halódik.
Nem gyanús semmi?
eszegfu
@tivoli: Én még abban sem vagyok biztos, hogy a 250 millió egyedül az övé... Sajnos
erről sem tudunk meg többet, esetleg majd 30 év mulva, amikor már nem is emlékszünk rá.
tivoli
@hetöndöe: ma, 15:28
Hol itélkeztem én?
hetöndöe
@tivoli: Te is tényként kezeled,hogy Simon tisztességtelenül jutott ahhoz a pénzhez,holott az egész ügy egyelőre csak vád szinten áll.
tivoli
@hetöndöe: ma, 15:39
Gondolod, hogy engem érdekel? Hát nem érdekel. Csak annyit kérdeztem eszegfu-tól, hogy mitől szerencsétlen, te meg máris gyártod ellenem a vádiratot. Tán érdekelt vagy az ügyben?
hetöndöe
@tivoli: "Persze, hogy nem egyedül csinálta, na de hol vannak a többiek? És mennyi lehetett a konkrét összeg, ha abból csak Simonnak 250 milla jutott? És a többi szerencsétlennek vajon mennyi?"

Most akkor mi van,ki hazudik?
nyanya001
Azt mondja a Fidesz, hogy az MNB nem kártalaníthatja a cégeket,
mert az UNIÓ tiltja !
Matolcsy 200 milliárdos "egyetemét" nem tiltja ? Kastélyokat vásárolni,irodaházat,
és az ég tudja még mindent költöttek már el az MNB tartalékából,
akkor nem voltak komplexusaik ?
Egyértelmű, hogy ameddig csak lehet, rátolja a felelősséget az előző kormányra,
mint minden esetben, amikor érzik és tudják, nekik is van saruk ebben a brókerbotrányban, ami évekig is elhúzódhat, hogy kiderüljön, kik a felelősek !
rugacs
@Aki Én: Te kivel beszélgetsz most, velem? Te azt is kiolvasod a két soromból, amit még csak oda sem gondolok? Egyébként kiskorúak már ölnek is, vagy ilyenről még sosem hallottál? Engem évekkel ezelőtt merő heccből két tizenéves támadott meg késsel. Az üzleteimben tizenéveseket kaptunk el lopás közben.
Előbb lop, aztán rabol, majd gyilkol...
Én nem tolerálom sem egyiket, sem a másikat, sem a sikkasztást más sérelmére elkövetve!!
tivoli
@hetöndöe: ma, 19:05
Ja, hogy ilyesmiről nem szabad beszélni!
Szóval Simon és bandája ügyeit nem illik boncolgatni. Aki mégis felemlíti, az hazug.
Otthon vannak nálad, úgy agyilag?
hetöndöe
@tivoli: A fidesz eddig 1500 feljelentést tett kb. a szocik ellen,hányban is van jogerős elmarasztaló ítélet?
Csak arra akartam célozni,hogy te is sodródsz az árral és elhiszel minden alaptalan vádaskodást és még terjeszted is a baromságokat.Ha egy faluban elkezdik valakiről terjeszteni,hogy pedofil,egy idő után el is hiszi mindenki s közben a sok húgyagyú észre sem veszi,hogy tönkretesznek egy embert,adott esetben egy egész családot.
Ezt teszed te is a rohadék fidesszel együtt.Az ilyen rosszindulatú buta emberekre építí az egész politikáját,eléggé sikeresen.
További jó csámcsogást a trágyadomb közepén.
Aki Én
@hetöndöe: 20:01 ,,Az ilyen rosszindulatú buta emberekre építí az egész politikáját,"
Ez nagyon igaz. Nem szeretek általánosítani, de ha megnézem a hívőket, valóban egy kaptafára épülnek. Ugyan az a betáplált szöveg, ugyan azok a közhelyek unásig ismételve. Ha a vezér mond valamit ma, akkor azt holnaptól mindegyiktől visszahallod. HA pont az ellenkezője a tegnap előttinek, az sem probléma. Nem akarok senkit megbántani, de nagyon komolyan hiszem, hogy aki ma érdek nélkül, pusztán elkötelezettségből és hitből hisz a fidesznek a közelmúlt eseményei után is, az nagyon tudatlan és ostoba ember. Sajnálom, de ezt nagyon komolyan gondolom. Állítom, hogy még ők maguk is megnevetik néha a saját híveiket, ha olvassák a hozzászólásaikat. Hogy erre most jönni fog a libsizés, Gyurcsányozás, komcsizás, az egészen biztos. Pedig őket egy szóval sem dicsértem vagy védtem, de ez mindegy is ha nem dicsőítem a kormányt. Na például ez az alaptalan következtetés, amit egy ostoba ember nem képes megérteni. Nekem ez már árulkodó. Ha valaki ezzel nyit, akkor már tudom, hogy az illető miket fog még mondani. Egy kottából játszanak, nincsenek önálló logikus gondolatok. Néha önkínzásból megnézem miket beszélnek és osztanak meg egymás közt, és komolyan mondom sokszor percekig csak némán bambulok magam elé a sokktól, és elszomorodom, hogy milyen emberek vannak.
hetöndöe
@Aki Én: Putyin is csak azóta istenítik,mióta a Vezír elkezdett vele haverkodni,ez is megfigyelhető tisztán,Az Únió-útálat és az USA ekézése is egyik napról a másikra történt,mióta a fitymasz elkezdte kommunikálni.
Az ő szemükben minden negatívum az országunkben külső erők műve,ez a legnagyobb ostobaság ,amit valaha hallottam.
Aki Én
@hetöndöe: Sok féligazság létezik, mint például a ,,háttérhatalom" nyomásgyakorlása, a nyugat és USA kizsákmányoló törekvés stb. Na de azért erre nem lehet mindent ráfogni. Az, hogy ezek mennyit lopnak, hazudnak, sarcolnak, az nem mástól függ. Az Eu pénze jól jön, az Eu-t utáljuk, mert a vérünket szívják, az Eu-nak beintünk, mert csak a nemzet számít, mi nem akartuk ezt a megszorítást, de hát az Eu... Ezek a tipikus ellentmondások. Persze van még millió. Olyan még nemvolt, aminek ne mondták volna az ellenkezőjét.
Aki Én
@rugacs: Azt írtad, hogy a tizenéves gyerekeket bezárni egy éjszakára rendben lévő dolog, elrettentés céljából. Ok! De akkor miért nem azon háborogsz, hogy a milliárdos csalók meg szabadon vannak? Őket nem kell elrettenteni? Megint a mellékvágányon lovagolsz. Fura egy értékrended van. Csak összehasonlításnak említettem a valós példát, de te rögtön ráugrottál, mintha ez volna a lényeg, majd a kiskorúak veszélyeire hívod fel a figyelmet. Beszarás. Na azért túlzásokba ne essünk! Lop aztán gyilkol? Ez komoly? Minden csokit lopó gyerek gyilkos lesz? Ekkora hülyeséget régen hallottam. Jössz itt egy ide nem illő rémtörténettel, közben az eredeti témára már nem is emlékszel.
mariaberta
Mert kiderülne az igazság? Öt évig nem vizsgálták a brókercég tevékenységét, most, hogy a fidesz kezdi elveszteni azt a ménkű nagy népszerűségét saját magukat jelentették fel, mert már nekik is elegük lett ebből a nagy "tisztességből"?
Ha igaz lenne amit állítanak, hogy mindenért az előző kormány felelős, márt láncon kísérgetnék, azok tagjait.
Na tagok örüljetek, ezt a megtakarítást is megvédik TŐLETEK
kukac50
Zuschlag csak 70 milliót nem úgy költött el ahogy kellett volna az 6 és fél évet kóstált,amikor milliárdokról van szó az orbanisztánban nem büntetendő!
eszegfu
@Aki Én: Hasonlókat gondolok én is... ma reggel láttam a Népszabadság egyik ujságiróját és a pestisrácok.hu főszerkesztőjét, akik "értékelték" O.V. pénteki beszédét. Hát gyönyörü volt! Mintha nem is egy dologról beszéltek volna! Egyszerüen hihetetlen, hogy egy fidesz szurkoló ugy beszél, mintha nem is itt élne, hanem valahol Ausztráliában olvassa a hireket és igy alakitja ki véleményét! Ha tetszik, ha nem, akkor is azt gondolom: O.V. és a Fidesz kritika nélküli elfogadását, "elveik" folyamatos ismétlését, egyéni gondolkodás nélkül azok képesek magukénak tenni, akik jelenleg jól kereső állásban vannak. És nekik addig jó, amig ez a kormány vezeti az országot, igy szinte "természetes", hogy körmük szakadtáig védik.
Aki Én
@eszegfu: 08:13 Az elejével egyetértek, de a második résszel vitatkoznék. Nem mondanám, hogy a jól keresők istenítik a fideszt. Sok tehetős ismerősöm van, akik rühellik őket mint a sz... Sőt, a fidesz táborban is van rengeteg csóró, vagy éppen tök átlagos drukker. Inkább az érdekkel és az intelligenciával hoznám összefüggésbe, nem a társadalmi és anyagi helyzettel. Amikor egy hívőnek mondod, hogy az országban 6.000.000 ember nem tud évente egyszer elmenni nyaralni, nem tudnak hetente egyszer húst enni, akkor azzal védi, hogy ,,na és, én sem eszem húst, én sem nyaralok évek óta, valamiről le kell mondani". Ez konkrét eset. Ugyanakkor az szja a gazdagoknak tett rengeteg pénzt a zsebébe, konkrétan 500 milliárdot. A felső 10 % 500 milliárddal fizet kevesebb adót, ezt pótolják a szegényebbek, vagyis az alsóbb rétegek. Nem véletlenül van jóléti államokban több kulcsos adózás. De ezek az emberek, annak ellenére, hogy tudják, jól jártak ezzel, mégis fel tudják fogni, hogy ez a többségnek káros. Érthető módon örülnek ennek a döntésnek, mégsem kedvelik a fideszt, mert a gazdag sem vak és ostoba. Attól nem fogom kedvelni az engem meglopó zsebest, mert némi aprót vissza ad taxira. Tehát összességében azt mondom, az igaz fideszes az átlag és átlag alatti rétegből tevődik össze túlnyomó részt, nem a gazdagokból. Persze itt is vannak kivételek.
eszegfu
@Aki Én: Nem kételkedem hsz-dben, csak megdöbbentett! Tényleg vannak a "drukkerek" között is csórók? Ők nem látják, hogy rosszabbul mennek a dolgok? Elütik azzal, hogy "valamiről le kell mondani"? Elgondolkodtató... értem, hogy ők nem gazdagok, de mégis örülnek pl. az egy kulcsos SZJA-nak, akkor nyilván őket nem a minimálbéren alkalmazzák, tehát valahol mégiscsak az jobb anyagi körülmények között élhetnek. De lehet, hogy rosszul gondolom.
Aki Én
@eszegfu: Az ostobaságot és hitet külön kell választani az anyagiaktól. De meg kell nézni egy nagygyűlés résztvevőit. Egyébként látják, de nem értik. Nem a szemüknek, hanem a vezérnek és híradójának hisznek. De mutatom képekben, ők volnának a felső osztály?
www.youtube.com/watch?v=c3P_91kU1iI

img7.hvg.hu/image.aspx?id=4ed37ee6-306c-42cf-9046-4d0401049e7a&view=77b35f82-3c9f-4f85-88fe-7bbfe9f7ce2c

img7.hvg.hu/image.aspx?id=5b64492e-2119-424f-b8ec-7bdc96ba78b8&view=77b35f82-3c9f-4f85-88fe-7bbfe9f7ce2c

mandiner.hu/attachment/0086/85470_a_fidesz_es_aprilis_6..jpg

rewrite.origos.hu/s/img/i/0910/200910231956osfor15.jpg

Félre értés ne essék, biztosan jó emberek ezek, csak nagyon félre vannak vezetve.
wagabund
ez jóóóó... Hunvald is együttműködő volt...oszt mégis..

megtudhatjuk valaha az ügyészek nevét? mert azt nagyon titokban tartják...még a kuruc sem írja..
Bercifiu
@Aki Én: Az elvhű Fideszesek a gazdagokból tevődnek össze, hisz a lét határozza meg a tudatot.
A szegény réteg meg megélhetési szavazó, mert ha nem a vezírre szavaz, nincs közmunka.
Na meg a munkahelyeken sem igazán beszélnek politikáról, mert a főnök fityiszes, akkor csak az ő szája íze szerint lehet beszélni.
tivoli
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Aki Én
@Bercifiu: Ez nem így van. A fideszes többség egyszerű, tudatlan ember.
Aki Én
@tivoli: 10:29 Először is szürke egér mivoltodhoz képest túl nagy a szád. Másodszor is van abban valami amit mondasz, vagyis, hogy a baloldal dilettantizmusa erősítette meg a fideszt, de ez a fidesz kormány a harmadik. Vagyis van felelősségük a múltban gazdagon. Na meg aztán hatalmon tartani sem kellene őket, mert már régen bizonyították hozzá nem értésüket, megbízhatatlanságukat. Az megint csak igaz, hogy jó alternatíva nincs jelenleg.
tivoli
@Aki Én: ma, 10:46
Én szürke egér? Nézd csak meg jobban az avataromat! Büszke Tivoli vagyok világhírrel, te meg csak egy semmirekellő fideszes sperma. :-))
Aki Én
Hát ha az én spermámból ennyi jött le neked, akkor talán kóstold is meg. Akkor talán megérzed mit is jelent ebben a formában.
tivoli
@Aki Én: ma, 11:14
Mit kóstolgassak? Egy sperma nem sperma, bármekkorának képzeli magát.
Aki Én
@tivoli: ...igazad van, majd összegyűjtöm.
tivoli
@Aki Én: tegnap, 22:47
Figyú! Ha időben rászólnak a kölökre, lehet hogy felnőtt korára nem lesz gazember. A legtöbb bűnöző a bűnöző tradíciójú, vagy nemtörődöm családokból kerül ki.
eszegfu
@Aki Én: Kösz a szemelvényeket! Igazat kell adnom: tényleg a "csórók" is éltetik O.V-t. Sőt...szomoruan láttam, hogy mennyi a "tudatlan", aki még a feltett egyszerü kérdésre sem tudott válaszolni... csak buzgón becsmérelte a szónokokat és dicsérte kormányunkat, mondván ..."miért fáj, hogy most jobban élünk?.." És mindezeket olyan érthetetlen vehemenciával, hogy már-már azt éreztem elcsattan 1-1 pofon.
Azt gondolom az az egyetlen siker, hogy megvalósitották az oszd meg és uralkodj elvet.
kkalman
@Aki Én, ma, 13:35: Ez az agy mosottak oldala?
hetöndöe
@Aki Én: Ennyi idiótát egy oldalon rég láttam de Kingácska viszi a pálmát,pszichiátriai eset,valami KGB-ésnek képzeli magát.:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.