A PestiSrácok nyilvánosságra hozta annak a múlt hét kedden rögzített beszélgetésnek a részleteit, amelyben Simicska Lajos próbálta jobb belátásra bírni Kisberk Szabolcs egykori Célpont-stábvezetőt.

Simicska a telefonban többek között azt mondta:

"Figyeljen ide! Az egy kemény beszélgetés volt a Liszkayval csütörtökön, amely pénteken kiéleződött a Liszkayval meg a Csermellyel. De én megmondtam, hogy a torkukra tették a kést és én egy fordulatot várok."

Azt nem tudni, hogy a Fidesz-frakció által finanszírozott lap a teljes telefonbeszélgetésből miért éppen ezeket a részleteket találta most érdekesnek.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Ennek így semmi értelme nincs. Vagy adják az egészet, vagy ne kezdejenek bele.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@human: Remélem a szereplők is megtekintik a videót. És rádöbbennek. :DDD
human
@nemkati: Ha majd a politikai szél máshonnan fúj, majd ezt fogják mutogatni :)
nemkati
@human: Milyen jó dolguk van ezeknek a négyeknek, azt a videót kaphatják elő, amelyik éppen a nyerő.
human
@nemkati: Ez az "újnemzeti pávatánc".
Mikor valaki odalép hozzád az utcán, ad egy sallert, majd zsebre dugott kézzel kér 5 ezer forintot majdmegadom kölcsönre az nem egy elmebeteg, hanem "újnemzeti pávatácos". Tessék szokni ezt a fogalmat, nagyon sokszor fogunk még vele találkozni Orbán politikai idővonalán.
nemkati
@human: Én nem akarom szokni.
Éppen most gondoltam bele, hogy ha végre eltakarítja egy új nyertes ezt a bandát, mindegy, ki, csak ne is hasonlítson a Fideszre, annak mennyi dolga lesz, hogy fogja ezt győzni?
Először is meg kell változtatni az alaptörvényt, vissza kell állítani egy konszenzusos alkotmányt, mert mindennek ez az alapja. Aztán az összes ostoba, kártékony, aljas törvényt meg kell változtatni, szinte mindet, ami az elmúlt 5 évben született. Végül (vagy inkább eközben) minden szemétláda fideszesnek ki kell nyomozni a gazember múltját, amikor a közpénzeket a saját zsebükbe tömködték, és le kell őket csukatni életfogytig. Na én erről álmodozom. Remélem, nem kell sokat várni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.