Juhász Péter, az Együtt politikusa azt állítja Facebook-oldalán, hogy Orbán Viktor és családja Szlovákiában adózik a saját javukra kijátszott közpénz után. Sőt, szerinte már eleve a miniszterelnök családjának írják ki a tendereket.

Ez olvasható Juhász Facebook-oldalán:

Nem elég, hogy Orbán saját családjával nyereti meg a közbeszerzéseket, de hogy ezt titokban tartsák, inkább külföldön alapítanak cégeket ehhez.

Így történt, hogy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár informatikai fejlesztésre kiírt pályázatát, mint legjobb ajánlattevő, a pozsonyi székhelyű Asseco Central Europe a.s. cég nyerte el félmilliárd forint értékben.

Ha kicsit utána nézünk ennek a cégnek, akkor azonban kiderül, hogy több áttételen keresztül Martonyi János fia, Zoltán és az az elhíresült Green Investment Kft a valódi tulajdonosa. Ez pedig Tiborcz István cége, aki Orbán Ráhel férje.

Tehát már nem csak a miniszterelnök saját családjának írják ki a tendereket, de azok, hogy ne legyen feltűnő, még csak nem is itthon adóznak a nyereségük után.

Ha emlékeztek, éppen a Fidesz v kelt ki a külföldi cégalapításokkal szemben, hazaárulónak nevezve azokat, akik a kedvezőbb adózási feltételek miatt Szlovákiába vitték cégük székhelyét.

Mi a vérlázító, ha nem ez?!

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Orbán boldog, Tiborc nem panaszkodik, én meg szarul érzem magam ebben a "diliházban" (hazámban).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
ApiszkosmocskosúristenitennekarohadtszemétkorruptGecisztánnak !
Toby
@profon: Igyekeztem nem magamra vonni a moder figyelmét !
profon
@Toby: Azthiszemeztmostjólmegoldottad !
bakegya
MAGYARORSZÁG ÖSSZEFOG-MÉSZÁROS-ORBÁN CSALÁD ÉRDEKÉBEN!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.