A hűtlen kezelés gyanúját veti fel, hogy minden pályáztatás nélkül adta bérbe a keszthelyi önkormányzat a kikötőt a miniszterelnök vejének, majd miután lemegy az ingatlan értéke, ezt gyorsan el is adják neki – ezt Gréczy Zsolt mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: miazavalami
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Azért nem áll lángokban a főváros, mert orbán f...sik, így ha valami megmozdulás szerveződik az összes rendvédelmi erőt felrendelik!
Lásd: hétfő, délután 3-ra már szinte minden rendőr szolgáltban volt. Csak egy pár autó állt keresztbe egy két utcán...
lópicigáspár
Mivel nem áll lángokban Budapest, kiválóan megállapítható, hogy a kormánygépezet mennyivel jobban működik, mint a balfasz, tutyimutyi baloldal!
miazavalami
@lópicigáspár: Én teszetoszát mondtam tegnap az ellenzékre...:-)
Hú! Hogy mit kaptam?
lópicigáspár
@miazavalami: Az túl finom szó rájuk! Hogy mit fogok kapni? Teszek rá! Sokaknak fáj az igazság, de attól nem lesz jobb!
miazavalami
@lópicigáspár: Mikor + azt mertem mondani, hogy Gyurcsány megdöntése, illetve az MSZP vinnyogása juttatta hatalomra orbánt..., hát nem részletezem.
mariaberta
Ez így igaz. És mi marhák nem csinálunk forradalmat, hanem mint a birkák, bégetünk, de nem teszünk ellene semmit. Meddig még?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.