Rendkívüli értekezletet tart Orbán Viktor miniszterelnök Magyarország nagyköveteinek hétfő reggel – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

Közlése szerint a Külgazdasági és Külügyminisztérium épületébe összehívott tanácskozáson Szijjártó Péter, a tárca vezetője mond köszöntőt, majd a miniszterelnök előadása után konzultációra kerül sor; a magyar nagykövetek is megfogalmazzák kérdéseiket, észrevételeiket.

A rendezvény sajtónyilvános – tette hozzá Havasi Bertalan.

Orbán Viktor február végi évértékelőjében arról beszélt: szuverén és kezdeményező külpolitikára van szükség. Kifejtette, hogy 2010-ben, amikor Magyarország még a gazdasági túlélésért harcolt, csak alkalmazkodó és követő külpolitikát folytathatott – Martonyi János akkori külügyminiszter vezetésével –, 2014-re azonban megváltozott a helyzet, Magyarország gazdasági sikertörténet lett, és új külpolitikai doktrínát hirdetett: kezdeményező külpolitikába kezdett, "fiatal, tehetséges és ambiciózus embereket dobtunk a mélyvízbe".

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Megint valami harcot jelent be? Ez állandóan harcol? Ki a fészkes fenével? Építs , de ne STADIONOKAT, hanem egy élhető országot! Ezt kéri a kétharmad! Amelyik nem szavazott rád!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Oláh Lajost, Magyarorszáég kanadai hülyéjét hozza majd példának, aki úgy belepofázott egy szakkonferenciába a maffiaállam és családok védelmébe - papírból - hogy senki nem kérte a felszólalását !
kukac50
Ki adja a parancsot,hogy mikor mit kell mondani! Fejtágítás lesz!
papa.49
Ezek a ,,nagykövetek,, nek nevezett valakik csak ugatják a feladatukat, ezek pártaparátcsikok nem egyebek, ezeknek a szájukba kell rágni hogyan, mit mondjanak...
bakegya
PARANCSHIRDETÉST TART A MI ÖNFELKENT TÓTUM-FAKTUM-PUMM-TUMM-TROMF-STRUCC CÖLÖP-TEKNŐSÜNK az őt óhajtó már csakkk néhány százezer magyarországon de azon túl is jólfizetőképes családtagjainak és haverjainak.
A csiki-csuki,itt a piros-hol a piros,piramis játék szabájain kívül tolmácsot se felejtsetek sporttársaim magatokkal vinni-a nyakkendőtöket pedig ne felejtsétek el cserélni.NAGYPÉNZESZSÁK-VÖRÖS-kispénzeszsák-KILA ÉS A MAGYAR HIMNUSZ.
KORRUOCIÓ-MEGENGEDETT,SZUVERÉN-mentelmi-Joggal-ami nincs bizonyítva,nincs is-A JENKYKNÉL MINDENKÉPPEN-
EZT ÉN TESZEM HOZZÁ -gusztustalan és bunkó -KULTURÁLIS ANALFABÉTA AKI ILYEN TERRORRAL ÜZEN A VILÁGNAK-SZEMBEMEGY VELE,ÉS A SAJÁT NEMZETÉT KOMPROMITTÁLJA.
bakegya
@bakegya: JAVÍTÁS:"szabályain..."megelőzve szardokán sárdobálós-díjának begyűjtési szándékát-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.