A közbeszerzési korrupcióban Magyarország Bulgáriával és Romániával van azonos szinten, mégpedig az uniós rangsor végén. Négy évi kutatás után jutott erre a következtetésre a budapesti Korrupcióellenes Kutató Központ. Nem véletlen hogy Thomas Melia, az Egyesült Államok helyettes külügyi államtitkára, arra biztatja a magyar kormányt, hogy fokozza a korrupcióellenes törekvéseket. További információk a videóban.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tibor43
Magyarország (korrupcióban) jobban teljesít!
coyote3
Hogy is mondta spermaviktor? "Nehogy már azok korruptozzanak le minket, akik...":))))))))))))))))
simmering73
Ráadásul még a lúzer olasz maffia is csak tanulhatna a hazai maffiózóktól.
vonotok
Vezírem ! Ezt az állítást NEM törheted. Harcolj, vágd az arcukba a kesztyűt. Amikor Te mindent megteszel, hogy a korrupcióban a legutolsók legyünk, még van olyan ország euroapában ahol nagyobb lenne a korrupció. Ez tűrhetetlen, kattanjon a bilincs a csuklójukon.
kkalman
Felháborító, hogy a Korrupcióellenes Kutató Központ az utolsók közé rangsorolta hazánkat a korrupció nagyságát illetően. Azt a kis pluszt, ami ahhoz kellett volna, hogy elsők legyünk, már igazán hozzákenhették volna. Legalább a fényesseggű vezír kedvéért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.