Az embereket nem szabad adóztatni, amikor keresnek, akkor kell adóztatni, amikor elköltik a pénzt - mondta pénteken a miniszterelnök. Orbán Viktor miniszterelnök a nullát nevezte a jövedelemadó ideális kulcsának a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pénteki rendezvényén. Az embereket nem szabad adóztatni, amikor keresnek, akkor kell adóztatni, amikor elköltik a pénzt, ez sokkal igazságosabb, és kevésbé kijátszható – mondta a kormányfő a Gazdasági évnyitó című gazdaságpolitikai fórumon.

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Knapp75
Sok esze van a miniszterelnök úrnak!
Mivel az Unión belül nincsenek határok, sőt, az internetnek köszönhetően bárhol vásárolhatunk az "adózatlan" pénzünkből legálisan, egyre több pénz áramlik külföldre, amelyből egy fillér forgalmi adó bevétele nem származik az országnak.
Ezt vajon tudja?
(az sem biztos ám, hogy a magyar nyelvű netes boltok a legnagyobb ÁFA fizetők...)

Orbán módszere a 80-as évekig működött volna, amíg nem vehettünk devizát, nem nagyon mehettünk külföldre (sem nyaralni sem vásárolni), így itthon kellett elkölteni a pénzt.

Egyébként a legalacsonyabb jövedelmek valójában 0%-os adókulcsát Orbánék törölték el az adójóváírás kivezetésével.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Hurrá, de jó! A milliós fizetések adóhiányát majd megtakarítják a közmunkabéren. Az Áfá-t pedig nyilván fel kell emelni...
m.macskosz
@Macskaszem: Ezt nem tudják megvalósítani, mert öngyilkosság lenne.
MÁR AZ ötszáz milliárdot vett ki a kasszából, hogy a tehetősebbek szja-ját
csökkentették.
Knapp75
...Vagy amikor Ráhel tandíját fizetik ki Svájcban a miniszterelnök úrék, akkor vajon mennyi bevétele lesz a magyar államnak abból?
human
@JAJMÁR: És majd a levegőért is fizetni kell. Nehogy azt hidd, hogy az útdíj csak végállomás.
36
@Mirabilis: Igen. És bármennyire is békülékeny most a bankokkal, azok nem hogy csökkentenék a terheket, hanem pl. a szövetkezeti integráció, új szerződést is előír+újabb sáp a számla terhére. Vérszemet kaptak a bankok. És a kormány, nem fogja vissza őket, törvénnyel.
bakegya
Ez hol él-baromság.Tiszta KOSZOVÓ leszünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.