A Magyar Fejlesztési Bank épületében lesz az Első Nemzeti Közműszolgáltató irodája, és még ötvenen sem dolgoznak majd a vállalatnál.

Az Első Nemzeti Közműszolgáltató (ENKSZ) dolgozóinak létszáma nem haladja majd meg az ötven főt a növekedési fázisban sem – írja a hétfői Napi Gazdaság Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter Velez Árpád MSZP-s képviselő írásbeli kérdésére adott válaszát ismertetve. Lázár János szerint a nemzeti közműcég a költséghatékonyság érdekében lépcsőzetesen és rugalmasan bővíti majd alkalmazottainak körét, ám a létszámot mindvégig alacsony szinten kívánják tartani.

Az ENKSZ székhelye megegyezik a tulajdonos Magyar Fejlesztési Bankéval (MFB), az V. kerületi Nádor utcai épületben a bank biztosítja majd az irodát az állami közműcég számára. A társaság munkavégzéséhez szükséges irodabérleti szerződés megkötése még folyamatban van.

Lázár János jelezte, az ENKSZ Zrt. cégbírósági bejegyzése február 18-án történt meg, így a működéshez szükséges beszerzési folyamatok még nem zárultak le, szervezetének véglegesítése pedig hamarosan megtörténik.

A közműcég először gázt szolgáltat majd a már állami kézben lévő Főgáz alapjain, tevékenységét a jövő év elején áramszolgáltatással egészíti ki – emlékeztet az újság.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@lampa laz: és újabb lehetőség lenyúlni a szegényeket.
Dr plágium
@lampa laz: és újabb lehetőség lenyúlni a szegényeket.
papa.49
Mi lesz a fizikai dolgozókkal, azok nem lesznek, szerelők, sofőrök, raktárosok???
Lesz itt kalamajka, nem is kicsi!!!
Senara
50 állás főnöki állás kiosztható sógornak , komának .Busás fizetés biztosítva .
nyanya001
Újabb here bandát hozott létre az illiberális maffiózó gépezet !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.