A Fidesz szerint az a tétje a tapolcai időközi választásnak, hogy "megvédjük-e a rezsicsökkentést, végig tudjuk-e vinni a bankok elszámoltatását, és képesek leszünk-e munkahelyet teremteni" Ajka környékén is.

Tuzson Bence, a Fidesz-frakció szóvivője szerdán Ajkán, sajtótájékoztatón azt mondta: "komoly eredményeket értünk el az utóbbi időszakban". Ezek megtartásához szükség van olyan emberekre, akik tevékeny részesei tudnak lenni egy választókerület életének; olyanokra, akik helyben felhalmozott tapasztalatukkal sokat tudnak tenni annak érdekében, hogy "együtt, egymás kezét fogva egyről kettőre jussunk, és Magyarország a következő időszakban tovább tudjon fejlődni" – tette hozzá.

Elmondta, Fenyvesi Zoltán személyében olyan alkalmas jelöltet találtak, aki képes folytatni elődje, a januárban elhunyt Lasztovicza Jenő által kezdett munkát, aminek hatására a megye, a választókerület és Ajka is fejlődött, és Ajkán a munkanélküliség 3 százalék körüli.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nem kell aggódni mindig lesz egy jobbikos akinek pont akkor támadják
meg a családját a cigányok , amikor kétharmados szavazás lesz !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reseva
A Fidesz nyerni akar Tapolcán? Akkor talán már nem kellene rezsicsökkentéssel és bánkelszámoltatással ijesztgetni az embereket. Új fogalmak, mint pl. a rezsinövelés, vagy bankiösszedolgozás részükről sokkal biztatóbban hangzana.
Desischado
Remélem, Nyanyának igaza lesz, és befürdenek! Bár vissza tudnánk menni egy évvel ezelőttre a mostani hangulattal!
nezelodo
Nem túl jó program amit ígérnek, a Kredit Jenő munkájának a folytatása... Megint a Kern doktornak szánják a többször megmentett kórházat? Vagy még az elfekvőt is elviszik a városból? Vagy megint összetelefonál a nyáj 1-2 milliárdot, amit eltüntethetnek? Vagy az összes utcát átnevezitek Wass Albertre? Van lehetőség, biztos találékonyak az urak. Esetleg néhány munkahelyet ha sikerülne találni, már az is eredmény lenne, és nem a leállított utcaseprőgép helyett "dolgoztatott közmunkásokra" gondolok.
mate03
@1magyar: De! Ezt hívják burkolt fenyegetésnek,vagy zsarolásnak,ahogy jobban tetszik!
hetöndöe
Miért,ha nem nyernek,szembe jön az utcán a "Rezsinövelés" nevezetű démon,vagy mi a fittyfasz?
Ritka egy ótvaros duma ez eltársak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2020. July 4., 12:49
Árvizek és földcsuszamlások Japánban
Szórakozás - 2020. July 4., 12:26
Tilla őszintén mesélt a magánéletéről
Itthon - 2020. July 4., 11:59
Ellepték a rendőrök a Balaton partját