Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc ünnepén levélben köszöntötte a határainkon túl élő magyarokat Orbán Viktor miniszterelnök – tájékoztatta Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-t.

A levélben – melyet számos Kárpát-medencei ünnepségen felolvasnak vasárnap – Orbán Viktor azt írja: hosszú évszázadok elnyomása után '48. március 15-e mutatta meg, milyen életerős és bátor nemzet a miénk. A népek tavaszán csak egyetlen ország volt, ahol nem hunyt ki pillanatok alatt a szabadság őrtüze.

Orbán Viktor hangsúlyozta: a magyar szabadság üzenete Pestről, a Nemzeti Múzeum lépcsőiről indult el, de az egész hazában visszhangra talált.

Ma is úgy gondoljuk, hogy a magyarok szabadságát csak a magyarok vívhatják ki: összefogással, munkával és egyetértéssel – fogalmazott levelében a miniszterelnök.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@nyanya001: ...legalább a nemzeti ünnepen ne hazudj...:(
prielle
Miután Orbán és hűbéresei nem vívták ki a magyarok szabadságát, akkor ők nem magyarok?
Aztán, rendben van, fogjunk össze, legyenek munkahelyek, ahol munka van, értsen egyet azokkal is akik kritikusan fogalmaznak, és akkor beszélhet a szabadságról!
Addig mindezek nagy lózugok, amiből csak Orbán és hűbéresei tudnak megélni, méghozzá nagyon jól!
Csizmás Kond
@nyanya001: Nyugodtan kérj amit akarsz, sőt ha kell mert nem érted akár a cikket is megmagyarázom szóról-szóra...
íme az origó cikk aminek te pontosan az ellenkezőjét állítod...
www.origo.hu/itthon/20150314-rendorsegi-ugy-lett-a-marcius-15-i-diaktoborzasbol.html
Anonimouse Zeno
"Ma is úgy gondoljuk, hogy a magyarok szabadságát csak a magyarok vívhatják ki: összefogással, munkával és egyetértéssel" – fogalmazott levelében a miniszterelnök.

Én is úgy gondolom, a magyarok szabadságát, a népirtó diktatúra felszámolását tényleg csak mi magyarok vívhatjuk ki, azzal, hogy elzavarjuk ezt a maffia kormányt. Jogerős ítélettel, teljeskörű vagyonelkobzással, életfogytiglani börtönbüntetésre ítélve őket, a családjukkal, és a bűnöző haveri köreikkel együtt!
istvanka
A tőrténelem ismétli önmagát!Megint elöntőtte az országot a turulos fekália,élén a graci-.ecivel és rabló hordájával!Baj lesz ebből,mert a seggéncsüngői,nagyon ragszkodnak az ellopott suskához!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.