Lukács Zoltán, az MSZP alelnöke és frakcióvezető-helyettese, közleményt adott ki a megújult M1-gyel kapcsolatban. Ebben gyalázatosnak tartja, hogy "évi 80 milliárd forintot lapátolnak a nézhetetlen selejtet gyártó köztelevízióba".

Teszik szerinte mindezt úgy, hogy pénzhiányra hivatkozva megszüntették a parlamenti közvetítéseket. Így emiatt Lukács felteszi a kérdést: mire költenek az MTVA-nál naponta csaknem 220 millió forintot? Ez óránként ugyanis 9 millió forint.

Az MSZP azt ígéri, minden egyes múltbeli és jövőben kifizetendő forinttal el fogja számoltatni a felelősöket. Közérdekű adatigényléssel kikérik az összes megbízási szerződést és minden számlát tüzetesen megvizsgálnak majd. A párt továbbá azt üzeni mindenkinek, aki ebből a 80 milliárd forintból gazdagodik, hogy ne nagyon költse el ezt a pénzt, mert hamarosan úgyis vissza kell adnia.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Ha a napi híreket akarom megnézni,csak ki kell menni a ház elé, amint hajtják a napi munkaszolgálatosokat malenkíj robotra.Remélem a napi hidegvízre valót megkeresik!Allígha.Hogy ne unják el magukat az árok parton űlve hangossan nyomatom nekik a Whole Lotta Love-t.Előkerűl a mahorka némi téma.3 m2 hat óra alatt.47-ért?Sok is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.