A csapatok kétharmada veszteséges, a Puskás Akadémia is. A mögötte álló alapítványba viszont dől a pénz. A Videotonnál 1,9 milliárdot költenek személyi juttatásokra. 16 csapat van a magyar elsőosztályú bajnokságban. Ha az Orbán-kormány annyira szigorú lenne ezekkel a klubokkal, mint a nagy élelmiszerláncokkal, akkor nem árulhatnának napi fogyasztási cikkeket, nem kapnának stadiont, nem léphetnének pályára hetente. A 16 NBI-es csapatból ugyanis csak kettő olyan van, amelyik két egymást követő évben (2012 és 2013) nem volt veszteséges: az MTK és az ebben az időszakban még másodosztályú Nyíregyháza.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A mai napig nem értem hol éri meg támogatni a focit. Vagy talán pénzmosásra jó az egész? Az emberekért sincs, hisz a nézők is csak ülnek, isszák a sörüket és köpködik a szotyit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@bakegya: Olyan mozdulatpk vannak ami egy ország labdarúgásában sem lelhető fel :-)
csa-csa
az a baj hogy tényleg a semmire! mert hogy a magyar foci egy nagy semmi!!!
na én megoldanám a problémát! kibacni őket közmunkára, utána lehet rúgni a rongylabdát a grundon! nem stadionokat építtetni ezekért a carfa@ú tehetségtelen senkikért! Az eü meg szó szerint döglődik!
bakegya
Drága @nyanya001:JÓ SPORT EZ A FELCSUTI FOCI MÁNIA-RENGETEG ÁLLAMADÓSSÁGOT LEHET VELE NYELNI- míg Te a "pumpával " küzdesz,addig ez akinek minden gömbölű... "zsákol és lapátol"PÉNZ EZ A KÖBÖN-azt Te éppen úgy tudod mint én,hogy ezt a NÉPPÁRTOS-NEMZETI-LÓCITROM KÉTHARMADOS KORRUPT BEBETONOZOTT HUNGARY-KUMM KÖNTÖSÉBEN EMBERI ERŐFORRADALMÁRKODÁSSAL TEHETI,KÜLÜGYESEN-ÉS BELÜGYESEN IS,MERT ÚGY DÖNTÖTT Ő ÉS A PEREPUTTY,HOGY MEGÉRDEMLI!
Ű-maga mondta-25 kemény évet tett bele-...DDD
bakegya
@Hellcat: az új az lenne,ha g...vicctor nem államkasszafúróként finanszíroztatná a dilijét!!!
Dr. Felipe
"A Győrt is meg kell menteni"- mondta g vicctor spicli besúgó elvtárs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.