A Fidelitas elnöke szerint az általuk indított "provokátorfigyelő" célja annak megelőzése, hogy "a baloldali pártok civil köntösbe bújva tönkretegyenek" bármilyen ünnepséget. Böröcz László ezt azután mondta az MTI-nek, hogy az általa szerda délelőtt bejelentett "provokátorfigyelő" csapatukat ellenzéki pártok élesen bírálták, több ifjúsági szervezet feljelentést is tett.

A csapat megalakítását a Fidesz ifjúsági társszervezetének néhány napja megválasztott elnöke azzal indokolta, hogy "mindenkinek joga van tudni, kik azok a baloldali provokátorok, akik szét akarják verni" mások rendezvényét. Egyúttal arra kért mindenkit, "aki provokátorokat ismer fel", hogy küldje el nekik a nevüket, képüket. A Fidelitas elnöke délután az MTI-nek arról beszélt, hogy kezdeményezésük lényegét kissé félreértették. Mint mondta, azt szeretnék, ha még egyszer nem fordulna elő olyan, mint a baloldalnak a március 15-i állami ünnepségen "elkövetett akciója". Ennek két olyan résztvevője is volt, akiről konkrétan tudják, hogy baloldali pártokhoz köthető – tette hozzá.

A "provokátorfigyelővel" az a céljuk – folytatta Böröcz László –, hogy leleplezzék azokat a párttagokat vagy pártaktivistákat, akik magukat civilnek beállítva tönkretesznek egy rendezvényt. Az ellenzéki reagálások közül külön kitért a DK-s Vadai Ágnes bírálatára, amelyet úgy kommentált: Vadai Ágnesnek arra kellene választ adnia, ő küldte-e oda a DK-s aktivistát a március 15-i ünnepségre, és fizettek-e neki ezért. A "provokátorfigyelő" Facebook-oldalának leállásával kapcsolatban a Fidelitas vezetője azt mondta: bízik benne, hogy a Facebook visszaállítja majd az oldalt, mert nem éltek vissza személyes adatokkal. Arra az esetre ugyanakkor, ha nem így történne, közölte: "nyilvánvalóan meg fogjuk találni azt a felületet, ahol ezt ki tudjuk rakni".

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Lacika anyukádat és apukáddal is meg beszélted te ezt az akciót ŐK vajon mit szolnak hozzá mert ez az elképzelésed a Rákosi éra idejét idézi.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Mirabilis: Persze hogy lesz! A KLIKK ugyanis azt közölte, hogy nem lesz.
Knapp75
Nem kell pártrendezvényt csinálni a nemzeti ünnepekből és akkor majd nem lesznek provokátorok!
Tessék ilyenkor közösen ünnepelni, az ellenzékkel együtt!
silber13
@Knapp75: Azt a közös ünneplést ezek a beteg agyúak nem ismerik. Csak megfigyelni, jelentni, listázni, gyűlölködni, ez a lényege wnnwk a söpredéknek.
Hellcat
Fidelitas = KISZ...üdvözlök mindenkit a rendszervisszaváltásban!
@human: Szép videó...békés fideszesek mi? :D
eszegfu
@human: Tényleg szomoru most ujranézve is... "ellentüntetnek" mondja egy hölgy, miért? "Azért, hogy ne izéjenek itt.." Csak mocskolódás volt mindenre a válasz..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.