2014. december 31-én éjjel egy Andy Vajna érdekeltségében álló V. kerületi Vigadó téri kaszinóból négy férfi ellopta az egyik játékgépben lévő pénzkazettát, majd elmenekültek a helyszínről, ahonnan több mint öt és fél millió forintot vittek magukkal. A hatóságok a játékteremben elhelyezett kamerák felvételei alapján azonosították a bűnözőket.

A police.hu most közzétette, hogy március 17-én, kedden a belvárosi rendőrségnek sikerült elfognia három gyanúsítottat. K. Istvánt és K. Rolandot a nagykőrösi lakhelyükön, V. Krisztiánt pedig budapesti otthonában találták meg és tartóztatták le. A negyedik elkövetőt a rendőrség még keresi. Az őrizetbe vett gyanúsítottakat a bíróság csütörtökön előzetes letartóztatásba helyezte.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hú de gyorsak tetszettek lenni!! Bezzeg pl . a soroksári gyilkos még nincs meg .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mobil123
Hú de gyorsak tetszettek lenni!! Bezzeg pl . a soroksári gyilkos még nincs meg .
Clavigo
@Mobil123: Meg az alcsuti juhász 84 éves gázolója,,akit nagy hirtelen elengedtek a helyszínről.,,hamis papírokkal. Gondolom,,jó utat is kívántak neki.
Mobil123
@Clavigo: Na vagy az ! ( de hát mint sejthetjük az nem volt véletlen gázolás ahogy nem véletlen az sem hogy a buda brókerház csődje sem ) Ez a kis hazánkban a rend a lelke mindennek sandri, polt elvtársak szerint.
tivoli
Az örkényi falopóst ennyi idő alatt már rég elítélték, és le is lőtték.
papa.49
Hamar még egy kis ,,adó kedvezményt, vagy adó elengedést,, a télapónak, mert nem lesz új rucija a pacifejű nagyságának...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.