„Juhász Péter megtalálta. Hurrá!” – ezzel a megjegyzéssel osztotta meg a Facebookon Deutsch Tamás Juhász Péter posztját, amelyben közzétett egy tértivevényt. Juhász Péter ezzel akarta bizonyítani, hogy nem ő vette át a Deutsch Tamással kapcsolatos perére az idézést, és ezért nem volt ott a március eleji tárgyaláson.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ezt viszont Juhász Péter írta:
Ahány ügy a bíróságra kerül, azt mind elbukja Rogán és maffiája.
Ugye, mint tudjuk alapvetően elfoglalta az államot a Fidesz, ezért nem nyomoz a rendőrség Rogán egyértelműen bűncselekmény gyanús ügyeiben, ezért dob vissza az ügyészség minden feljelentést. Ezt már a legfőbb ügyész is bevallotta. A kormányhivatal úgy utasít vissza alaptörvényellenességet bemutató beadványt, hogy a 4 oldalas elutasításban nem szerepel még a szó sem, hogy alaptörvény, az Állami Számvevőség meg mindet rendben talál az önkormányzatnál, ami ellen fél tucatnyi büntetőügyben nyomoznak.

Mégis vannak ügyek, amik a bíróság elé jutnak, jellemzően akkor, ha ezt Rogán vagy a maffiájának más tagja kezdeményezi.
Ilyenek a sajtó helyreigazítási perek, amiket minden sajtótermék ellen megindítanak a belvárosiak pénzén, akiknél nyilatkoztam.

Csak az elmúlt két hétben pert vesztettek az ATV-vel, a Blikkel, és a Vasárnapi Hírekkel szemben, van olyan médium, amelyikkel ezen időn belül 3 külön ügyben is.

Sélley Zoltán, a belvárosi jegyző is feljelentett, de azt is visszadobta a bíróság.

Tehát mindenki tudja, hogy Rogán és bandája maffiamódszerekkel károsítja meg belváros lakosságát, a bíróság is elismeri, hogy ez a vélemény megfogalmazható, mégsem nyomoz a rendőrség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.