Ismét Semjén Zsoltot választotta elnökévé a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szombati tisztújító országos választmányi ülésén Budapesten – tájékoztatta a kisebbik kormánypárt az MTI-t. Az eddigi pártelnök egyedüli jelölt volt a posztra.

A küldöttek döntöttek a hét alelnök személyéről – Bagdy Gábor, Hargitai János, Harrach Péter, Rétvári Bence, Seszták Miklós, Simicskó István és Soltész Miklós –, valamint a 24 tagú országos elnökség összetételéről.

Egy jelöltből Semjént választották

A zárt ülésen határoztak arról is, hogy Latorcai János marad az országos választmány elnöke. Az eseményen Barankovics-emlékérmet vett át Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Párkányi Ferenc, a KDNP Fejér megyei szervezetének volt elnöke.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
SE KERESZTÉNY,SE DEMOKRATA,DE HOGY NÉPPÁRT AZ MEG BIZTOS NEM-ÍGY MÁR CSAKKK A TÖMJÉN MARAD HŰSÉGES PINCSIKUTYKURUTTA A ZORBÁN BARÁTNAK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@eugen4402: Egyáltalán nincs mit megbocsátanom! Ezt a fajta "nyomoromat" anyukámmal csak humorral tudom elviselhetővé tenni. Gondolj csak bele: mennyi időmbe kerül a bróker botrány, ha mondjuk a Gubacsi hid "elhelyezkedése" kb. 2 órát vesz igénybe és végül az internetes térkép segitségével hiszi el: nem ott van, ahova ő emlékezete teszi. Nekem, ill. nekünk az internet nagy kincs! Mindent el tud dönteni, akár egy sportoló dijairól, vagy szinészekről, mert ha "döntetlen" az állás, akkor anyukám azt mondja: nézzed meg a TV-ben! Bocs., ha sokat irtam volna magunkról. Most már világos, kikre is gondoltál a "mételyezés"-sel kapcsolatban. Kijelenthetem bátran: nálunk még nem ütötte fel a fejét!
eugen4402
@eszegfu: Nem szoktam ilyesmit elkövetni, most mégis indiszkrét leszek: - Hány éves a kedves Mamád? Ha pofátlan voltam, ne válaszolj. Mellesleg a memóriazavarok az én szegény anyámat is elérték az utolsó felvonásban, de az már nagyon régen volt. Most már én jövök sorra az Alzheimer - kórusban.:-(
eszegfu
@eugen4402: Szivesen megmondom: 91. évében van. Szerintem nála nem biztos ez a memória zavar... csak tudod eddig ő tartotta össze a családot, mint az elefántoknál (nem rosszindulatból hasonlitom hozzá!) és most már át kellene adnia nekem, de nem tudja elfogadni. Látnád, hogy állunk vigyázzban, amikor a kert esetleges átalakitásakor "munkaértekezletet" tartunk (fiam, aki biológus, a menyem, a nászomék és még én is). Szellemileg majdnem tökéletes: iszonyu sok rejtvényt fejt, tudja pl. a teniszezők rangsorát, vannak kedvencei, dédunokájával állandóan a külföldi focit elemzik (melyik csapat a jobb és miért), egymást mérgesitik a győzelmekkel, vereségekkel, vagy pl. imádja a boxot, a ketrecharcot (!) persze a neveket is tudja. Ő most már csak a "szociális foglalkoztató részlegünkben" tevékenykedik, főleg a "betakaritás"-kor, ő fejti pl. a zöldborsót és hasonló ülős munkát, mert fizikálisan azért már nem igen tud emelni, vagy nehéz munkát végezni Egyszóval -- és persze nem tiszteletlenül, hanem inkább a szokásos humorunkkal -- szivós egy darab... és ezt nem a "háta mögött" mondjuk.
eugen4402
@eszegfu: Isten éltesse erőben egészségben kedves Mamádat. Valóban ritka szép korban van, és elnézést kérek a félreértések miatt. Azt hiszem, az természetes, hogy irtózik a "szerepcserétől", nehéz tudomásul venni az idő múlását...
eszegfu
@eugen4402: Jókivánságaidat köszönöm! Nem voltál sem tiszteletlen, sem sértő, igy szivesen válaszoltam, amint láttad nem is "szükszavuan"! Ami pedig a "kórusba" való belépésedet illeti, várd ki, de mondhatnám várjuk ki nyugodtan, mert az odavezető ut megtétele sem lesz könnyü.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.