Ismét Semjén Zsoltot választotta elnökévé a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szombati tisztújító országos választmányi ülésén Budapesten – tájékoztatta a kisebbik kormánypárt az MTI-t. Az eddigi pártelnök egyedüli jelölt volt a posztra.

A küldöttek döntöttek a hét alelnök személyéről – Bagdy Gábor, Hargitai János, Harrach Péter, Rétvári Bence, Seszták Miklós, Simicskó István és Soltész Miklós –, valamint a 24 tagú országos elnökség összetételéről.

Egy jelöltből Semjént választották

A zárt ülésen határoztak arról is, hogy Latorcai János marad az országos választmány elnöke. Az eseményen Barankovics-emlékérmet vett át Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter és Párkányi Ferenc, a KDNP Fejér megyei szervezetének volt elnöke.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
SE KERESZTÉNY,SE DEMOKRATA,DE HOGY NÉPPÁRT AZ MEG BIZTOS NEM-ÍGY MÁR CSAKKK A TÖMJÉN MARAD HŰSÉGES PINCSIKUTYKURUTTA A ZORBÁN BARÁTNAK!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libellle
@Vizual: Hatalmas, csoda, hogy tulélték. SAJNOS!!!
papa.49
@libellle: Varjúsan válaszolva ,,kár hogy túlélték,,...
lampa laz
@Vizual: rongyosra taposták egymás lábát a nagy tülekedésbe.
Toby
Piszkosul izgultam, hogy tömjént választják ezek a parazita csicskák, vagy a zsótit !
bakegya
SE KERESZTÉNY,SE DEMOKRATA,DE HOGY NÉPPÁRT AZ MEG BIZTOS NEM-ÍGY MÁR CSAKKK A TÖMJÉN MARAD HŰSÉGES PINCSIKUTYKURUTTA A ZORBÁN BARÁTNAK!!!
eugen4402
Kereszténydemokrata és Néppárt...?!?
Ne sértsünk meg senkit, mondjuk azt rájuk, hogy egy baráti társaság.
zöldszem
Egyből, hogy lehet választani? Ja tudom, Semjén egy hatökör!
Clavigo
Remélem ,megérem,,hogy lerohad a vigyor erről az imádkozó sáskáról.
Yeromos
Semjén Zsoltot elsöprő fölénnyel újra választották, demokratikus körülmények között megszerezte a szavazatok több mint 2/3 részét.
Valami hasonló módon fogják tálalni a tárgyilagos M1.
Feraj49
Annyi eszük sincs,hogy legalább a "látszatra" adnának,és még két három nevet odaírtak volna.Bezzeg a "pártállamban" csak egyből lehetett választani ,szajkózták és most tessék
visszaköszön a "múlt".
zöldszem
@Feraj49: Tanulta, a Fidesznél Orbán az egyetlen, leválthatatlan!
papa.49
@Feraj49: Ez a ,,begyakorlott,, séma, a hazafias népfrontos időkből megmaradt nekik...
kkalman
Mekkora demokrácia egy jelöltből választani! Biztos, hogy nem lett volna több jelölt? Vagy csak megfélemlítették őket, hogy kizárják a pártból aki a zsótival szembemegy.
karma1
Aha, oszt ezzel ki is merult a teljes tagletszam... Mar izgultam, hogy masodiknak fut be sajat maga mogott
karma1
@Feraj49: Nem koszon vissza: el se ment, hihi...
bakegya
@eugen4402: álom-polgár kaszírozók társasága!-jópénzért.
silber13
Igaz a mondás: " vigyorog, mint Semjén egy meszely misebor után!"
human
Tegnap az ATV-n a 700-as klubban mondta a prédikátor, hogy az emberek azt hiszik, hogy szabadon dönthetnek bármiről. Ez helytelen. -mondta. Visszanéztem, hogy jól hallottam-e. Valóban van az a réteg, akik igénylik, hogy megmondják nekik mit kell tenniük. Ez megmagyarázza részükről a viszolygást a liberalizmustól. Orbán meglátta ezt az igényt és mivel ő pont szereti megmondani az embereknek mit csináljon, hát szépen egymásra találtak.
eugen4402
@kkalman: Állításodat fényesen bizonyítja a fővárosi ex-elnök Szalma Botond esete, aki néhányszor vette a bátorságot és ki merte mondani, hogy Semjénék hülyén döntöttek. Egészen tavaly nov. 12-ig, amikor azonnali hatállyal leváltották, és kizárták a "baráti társaság" tagjai közül.
human
@eugen4402: Nem csoda, hogy Szalma Botondnak mennie kellett a KDNP-ből. Schmitt Pál plágiumbotrányakor nem állt ki mellette:
www.atv.hu/egyeb/20120330_szalma_botond
papa.49
Nem lehetne ezt a vigyorgó majmot levenni legalább a képét, szörnyen irritáló a látványa???
darwin
@papa.49: Nekem az Invitel elintézte!
Vasárnap reggel, közösségi portálokon nem mutat képet,csak szöveget. :)
vonotok
Ennek a Semjének a vigyora legalább olyan hátborzongató mint a " VEZÍRÉ ".
karma1
@darwin: Azert, mert vasarnap reggel Neked a templomban lenne a helyed, hiszen a vasarnapi musorok reggel altalaban egyhazi/templomos adasok... Ha tehat nem vagy a templomban, akkor eleg a hang is (meg tul sok is, ) NEM???
darwin
@karma1: A vicc az,hogy még esküvőkön sem megyek be a templomba . :)
Rossz ómen.
karma1
@darwin: Igazad van, eleg baja lesz az ifju parnak enelkul is...:o)) Tegnap voltam egy temetesen egy anglikan templomban, ha az elhunyt holgy lanya (a legkedvesebb itteni baratnom) nem mondja el az edesanyjarol a megemlekezest, azt se szurtam volna ki, hogy temetes van, merthogy a pap 50 percen at reklamozta a sajat egyhazat, csak epp a persely nem jart korbe,... Meg is beszeltuk a ferjemmel, hogy akarmelyikunk megy el elobb, az NEM csinal ilyen (al)szenteskedo ceremoniat, ahol csak a szegeny halottrol nem tortent emlites. Szoval, kivancsi lennek ezeknek a kdnp-s szentfazekaknak a vallasi eletere, es hogy hanyszor, milyen modon es MENNYIT adomanyoztak a raszoruloknak a nem kis fizujukbol? ...:o(((
eszegfu
@eugen4402: Nem is értem: miért baj a pártoknak, hogy 1-2 "normális" ember van a tagjai között? A KDNP ugyanazt csinálja, mint a Fidesz: van véleményed, mehetsz a "lecsóba". De hasonlóan viselkedik Farkas Flórián is...ugy gondolja, neki is joga van nem elszámolni a pénzzel. Ha tudnának gondolkodni, akkor azt is felbecsülhetnék: ez az állapot nem tarthat örökké!
eugen4402
@eszegfu: Pont így vagyok ezekkel én is. Egyszerűen hihetetlen, hogy az un. jobboldali pártok vezetői képtelenek elfogadni, hogy rajtuk kívül más is jót akarhat a Magyar Zembereknek. Szalmát azért említettem példaként, mert vele pl. akár egyet is tudtam érteni. A másik végletet a baloldali párt(ok) mutatják be: lassan ahány tagjuk van annyi véleményt kommunikálnak.
karma1
@eszegfu: Minden allitasod igaz, kulonosen az utolso mondat, amit azzal egeszitenek ki, hogy az altaluk elkepzelt rendszer minden olyan alkalommal klasszisokkal gyengul, amikor egy-egy tag meggondolja magat, es "kiugrik" , vagy ahogy ok nevezik, hirtelen megvilagosodik...:o))
darwin
@karma1: Az utolsó négy esküvő amin benn voltam,csúfos véget ért.A rokonságban már nagyon kevés az olyan házaspár,akik a kezdetek óta együtt vannak.Már a nyugdíjasok is válnak,olyan indokkal,hogy "hátha lesz még néhány jó évem,nélküled".
Nem is hibáztatom őket.
sekele
Addig fog tartani ez a színház amíg a társadalom asszisztál hozzá. Én a lovát választottam volna, ha demokratikus a választás.
karma1
@darwin: Hmmm,... Nekem sem sikerult nehanyszorra, es nem rajtam mult, mert az ex-eimmel a mai napig kivalo maradt a kapcsolat, egypar honap valas utani csondet leszamitva. Ja, es mindegyikuk megbanta, hogy hulye volt...:o)) En viszont mar orulok a hulyeseguknek, mert vegre megtalaltam azt az embert, akivel erdemes es lehet is elni, es akivel szeretjuk egymast. Egyebkent en sem nagyon ismerek olyanokat, akik az elsovel elnek boldog hazassagban. De ez szerintem nem a templomban dol el, a polgari eskuvok sem mentesek a tonkremenes lehetosegetol...:o)))
eszegfu
@eugen4402: Nekem is elsőre Szalma ugrott be, csak a nevére nem emlékeztem!
Szerintem ő igazán egy "jóarcu" politikus, nekem szimpatikus volt... kár, hogy már nincs valahol a politika közelébe. Látod, mi a különbség közte és Szili között?! Neki elvei vannak és most már inkább az unokáival foglalkozik, nem akar mindenáron ott lenni a "spiccen", főleg ugy nem: esetleg ellenkezik a felfogásával. A baloldal meg tényleg szétesett, sajnos. Meg kellene beszélniük, hogy személyre szólóan: ki foglalkozik pl. Pakssal, brókerekkel, mezőgazdasággal, V.ker. ingatlannal, stb. és azt kellene "végigvinniük". Tehát, a tudvalevő nehézségek ellenére, valami csak-csak kikerekedne, esetleg egyre több.
eszegfu
@karma1: Jó a meglátásod a kiegészitéssel!
eugen4402
@eszegfu: Elég baj nekünk, hogy az "emberszabású" politikusok előbb-utóbb illegalitásba vonulnak. Megértem őket, ebben a mai katyvaszban felér egy gyalázatos bukással, ha valaki közéleti szerepet vállal. Sajnos. Mi vagyunk bűnösök, "miért hagytuk, hogy így legyen..."
papa.49
@darwin: Sajna nekem még mindig itt vigyorog mint a ,,kurva mikor baxni viszik,,...
darwin
@papa.49: Invitelék rendbe szedték délre,már látom én is.
Nekem erről minden eszembe jut,csak a szex nem.Legfeljebb egyneműek között.
papa.49
@darwin: Ez csak hasonlat volt, nem vagyok tisztába, meg nem is érdekel a nevezett sejthalmaz nemi érdeklődése...
karma1
@nyanya001: O, Dragam, Te mar megint kitettel magadert!...:o))) SZUPER! Csak azt tudnam, hogy minek neki 7, HET !!! helyettes!?
lampa laz
A lovat kellett volna megválasztani az legalább okos.
nyanya001
@karma1: Kell a jó fizetés a hereverő semmirekellőknek !
karma1
@nyanya001: Nofranc! En meg aszittem, hogy a korosztenyek a vasarnapi perselyek tartalmabol, meg egyeb szereny adomanyokbol tengetik Istennek szentelt eletuket! Vazze, mekkorat tevedtem!!!...:o))))
lampa laz
@karma1: hát, hogy minden napra jusson 1, így neki nem lesz semmi dóga, mint eddig. Ráér sziilikatónénivel a kárpáti magyarságot főtérkéezni.
papa.49
Hú de nézet volna a pali ha egy jelöltből se választják meg, ez olyan ,,vihar a biliben,, történet...
eszegfu
@eugen4402: Osztom a véleményed, hogy mi választottuk, megérdemeljük, annak ellenére, hogy személy szerint én nem választottam, csak elfogadtam a "többség" akaratát.
eszegfu
@lampa laz: Én nem mondom, hogy nem lehet fontos a határon tuli magyarok "feltérképezése", de legalább ekkora hangsulyt kellene forditani a M.o. területén élő magyarokra is! Ez is csak egy "csinált" állás Szilinek, na meg igy "fényezheti" magát a Fidesz olyan politikus megbizásával, aki MSZP-s volt.
eugen4402
@eszegfu: 08:07
Hajszál híján lemásoltam volna az előbbi kommentedet, mivel én sem szavaztam egyszer sem rájuk, dehát - mint a többség része -, kénytelen-kelletlen beletörődtem az eredménybe.
eszegfu
@eugen4402: Na én sem vigadtam! Nem is vonultam fel az utcánkban éljenezve, sőt "rokki" csapatot (magamat is beleértve a nyugdijasok valahol csak rokkantak, mivel már a társadalom nem számol velük, akár a tudásukat, akár a tapasztalatukat nézem, csak viszik a pénzt és csak szavazáskor és a kormány melletti tüntetéseken fontosak) sem hozattam!
eugen4402
@eszegfu: Egy csöppet zavarba hoztál amikor a nyugdíjas-témát említetted. Bevallom, immár én is közéjük tartozom, és egész életemben tiszteltem az "öregeket", hiszen mindent tőlük tanultam, mindent nekik köszönhettem, büszke voltam, ha egy asztalhoz ülthettem velük... Aztán valami történt. Valami kórság megmételyezte az én generációm némely tagját, és rájuk már nem vagyok annyira büszke. Sajnos.
lampa laz
@eszegfu: a határon túli magyarokat választások előtt rendesen feltérképezték, de ahogy írtad nekem is azzal van bajom, hogy velünk itthon élőkkel nem törődnek. Ma már ők vannak jobb helyzetben hozzánk képest.
eszegfu
@eugen4402: Valahogy én is igy vagyok az idősebbekkel... az én családi helyzetemből kiindulva azt látom, hogy ez nem egy "métely", hanem bizonyos fajta önzőség. Tudom nem szép dolog, amit irok, hiszen én is gyakorlatilag a szüleimnek, nagyszüleimnek és a bennünket körbevevő öregeknek köszönhetem azt, hogy a tükörbe merek nézni... hogy olyanná váltam példájukon, amilyen vagyok, de látom
anyukámon...neki nincs baja a rendszerrel..."Van tető a fejem felett, van nyugdijam, amiből megélek, akkor mi bajom lehet?" Meg, hogy "nem szép dolog tüntetni"... meg hogy Rákosi meg sem engedte volna, hogy kritizálják, "micsoda dolog is?"
Tulajdonképpen nem érdekli a másik ember "nyomora", csak neki legyen jó, sajnos.
Ezért is tudják a CÖF-menetbe elvinni őket, mert a 40 év szocializmusban nem érezték jól magukat, nem volt szabadságuk, most pedig már a legtöbbje -- ha nem is jómódban -- megél a nyugdijából, nincs köze már a "munka világához", fogalma sincs az adórendszerről (mert akkor még ilyen nem volt), aztán ott van az a "fess" O.V. a szoc.-ban kormányon lévő aggok helyett, meg aztán "velük is történik valami", igy szivesen mennek a CÖF felvonulására. Én ezt látom, de nyilván nincs 2 egyforma család és eset sem...
eugen4402
@eszegfu: Bocsáss meg, de olyan jókat somolyogtam édesanyádról írt mondataidon, kicsit irigyellek is, mert van még valaki a környezetedben, aki miatt zsörtölődhetsz egy kicsit.:-). Akikre én gondoltam és mételyezésre gondoltam, a média bugyraiból bukkannak elő, és arról lehet felismerni őket, hogy nyilvánvaló ostobaságokat tényként fogadnak el, és ezekre alapozva véresen komoly elméleteket barkácsolnak. Ők azok, akiket nem lehet meggyőzni, nem is szabad megpróbálni, ők hisznek a hatalom igazságában és punktum.
eszegfu
@eugen4402: Egyáltalán nincs mit megbocsátanom! Ezt a fajta "nyomoromat" anyukámmal csak humorral tudom elviselhetővé tenni. Gondolj csak bele: mennyi időmbe kerül a bróker botrány, ha mondjuk a Gubacsi hid "elhelyezkedése" kb. 2 órát vesz igénybe és végül az internetes térkép segitségével hiszi el: nem ott van, ahova ő emlékezete teszi. Nekem, ill. nekünk az internet nagy kincs! Mindent el tud dönteni, akár egy sportoló dijairól, vagy szinészekről, mert ha "döntetlen" az állás, akkor anyukám azt mondja: nézzed meg a TV-ben! Bocs., ha sokat irtam volna magunkról. Most már világos, kikre is gondoltál a "mételyezés"-sel kapcsolatban. Kijelenthetem bátran: nálunk még nem ütötte fel a fejét!
eugen4402
@eszegfu: Nem szoktam ilyesmit elkövetni, most mégis indiszkrét leszek: - Hány éves a kedves Mamád? Ha pofátlan voltam, ne válaszolj. Mellesleg a memóriazavarok az én szegény anyámat is elérték az utolsó felvonásban, de az már nagyon régen volt. Most már én jövök sorra az Alzheimer - kórusban.:-(
eszegfu
@eugen4402: Szivesen megmondom: 91. évében van. Szerintem nála nem biztos ez a memória zavar... csak tudod eddig ő tartotta össze a családot, mint az elefántoknál (nem rosszindulatból hasonlitom hozzá!) és most már át kellene adnia nekem, de nem tudja elfogadni. Látnád, hogy állunk vigyázzban, amikor a kert esetleges átalakitásakor "munkaértekezletet" tartunk (fiam, aki biológus, a menyem, a nászomék és még én is). Szellemileg majdnem tökéletes: iszonyu sok rejtvényt fejt, tudja pl. a teniszezők rangsorát, vannak kedvencei, dédunokájával állandóan a külföldi focit elemzik (melyik csapat a jobb és miért), egymást mérgesitik a győzelmekkel, vereségekkel, vagy pl. imádja a boxot, a ketrecharcot (!) persze a neveket is tudja. Ő most már csak a "szociális foglalkoztató részlegünkben" tevékenykedik, főleg a "betakaritás"-kor, ő fejti pl. a zöldborsót és hasonló ülős munkát, mert fizikálisan azért már nem igen tud emelni, vagy nehéz munkát végezni Egyszóval -- és persze nem tiszteletlenül, hanem inkább a szokásos humorunkkal -- szivós egy darab... és ezt nem a "háta mögött" mondjuk.
eugen4402
@eszegfu: Isten éltesse erőben egészségben kedves Mamádat. Valóban ritka szép korban van, és elnézést kérek a félreértések miatt. Azt hiszem, az természetes, hogy irtózik a "szerepcserétől", nehéz tudomásul venni az idő múlását...
eszegfu
@eugen4402: Jókivánságaidat köszönöm! Nem voltál sem tiszteletlen, sem sértő, igy szivesen válaszoltam, amint láttad nem is "szükszavuan"! Ami pedig a "kórusba" való belépésedet illeti, várd ki, de mondhatnám várjuk ki nyugodtan, mert az odavezető ut megtétele sem lesz könnyü.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.