Rétvári Bence, az Emmi KDNP-s államtitkára Facebook-oldalán tette közzé egy ismerőse Tescóban készített fotóját, hogy bizonyítsa, a boltok vasárnapi zárva tartása nem csak szimplán jó, hanem még plusz munkahelyeket is teremt az embereknek, amellett hogy többet pihenhetnek, sőt még a forgalomnak is jót tesz. Az államtitkár azon már nem gondolkozott el, hogy az árufeltöltőknek a pihenésre szánt nap éjjelén kell majd dolgoznia.

Rétvári fotóval bizonyította, hogy mennyire szuper a vasárnapi zárva tartás

Rétvári így kommentálta ismerőse képét:

Egy kép többet mond ezer szónál.

A kereskedelmi alkalmazottak szabad vasárnapjáról szóló törvény hatálybalépése utáni első szombaton ezeket a friss álláshirdetéseket fotózta le egy ismerősöm az egyik hipermarket előterében. A hirdetés nem leépítésekről hanem új munkaerők felvételéről szól. Ez is a higgadt előrejelzéseket támasztja alá, miszerint a forgalom nem csökken, csak átrendeződik, így munkahelyek nem kerülnek veszélybe, a jogos pihenés viszont több munkavállaló számára garantált.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Te kdnp. szörnyszülött olyan sötét vagy hogy az már fáj, azt nem látod melyik napokra keres részmunkaidőben embert a cég, hát csak annyit mondhatok érted is kár volt a gatyát letolni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Bence, te olyan hülye vagy, hogy még az értő olvasás is gondot okoz neked. Vasárnap napközben tilos, éjjel meg már szabad dolgozni? Mondanám, hogy gondolkodj, de felesleges, ha neked nincs hozzá megfelelő testrészed.
Desischado
Ez tényleg hülye! Remélem, a
hamarosan jön a valóság! A valóság pedig az, hogy nagyon sokat buktunk ezzel a zárvatartásról!
Szalma Botond
Ne tessék bántani :) Még életében nem dolgozott, így nem tudhatja, mit jelent a munkaidő fogalma, és azt sem, hogy a leépítéseket senki sem hirdeti meg... A többit hagyjuk. Majdnem frakcióvezető lett a lelkem. Bár Harrach bácsi sem okosabb...
Komoly csapat ez kérem!
reseva
Bence úr nem csinált mást, mint amit utasításba kapott: bele kell állni a dolgokba, mondta Orbán. Ez orbániul annyi jelent, hogy le kell tagadni a csillagokat is az égről (mosolygó arccal, egyenesen a kérdező szemébe nézve semmit mondani, úgy, mintha mondana valamit).
kkalman
@reseva: Az "úr" egy kicsit erős. Ezt a szót ezeknek az idiótáknak az esetében max. idézőjelesen lehet használni.
agnes200
Hülye? Nem érti? Nem gondolnám.

Azt nem mondhatja, hogy érti, és igazatok van, és rohan a parlamentbe leszavazni a hülyeséget! Mert akkor az orbánnál kegyvesztett lesz, és oda a sok lóvé. Inkább gerinctelen. Eljátssza a hülyét, és segít tönkretenni az országot, csak hogy a zsebét tömhesse. Ezt minden fideszesre értem. Nagyon önző gondolkodásmód.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.