Olyan dolgokat ismert be Szijjártó minisztériuma, amelyek alapján tényleg érthetetlen, hogy miért nem mondott le a miniszter. Egészen felfoghatatlan reakciót küldött Külgazdasági és Külügyminisztérium arra az értesülésre, miszerint a tárca alá tartozó állami vállalatok pénzt tartottak a Quaestornál.

Forrás: 444.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Emberek! Az ország történetének legnagyobb pénzügyi csalását finanszírozta az állam!! Az isten szerelmére!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
agnes200
A magánnyugdíjpénztárakon mit hisztiztek, hogy milyen rosszul kezelik az állampolgárok pénzét a pénztárak! És erőszakkal (= fenyegetéssel, hogy elesik a nyugdíjtól, aki nem lép vissza az államiba) elvették a pénzünket, mondván, hogy az állam gondosabb gazda... hát látjuk...
kkalman
A balf@ß ellenzék meg csak a tőle elvárható módon töketlenkedik, ahelyett, hogy már rég az utcára vitték volna a népet a kormány elleni tüntetésekre. Közben meg azon kellene dolgozniuk, hogy ezt a tróger bandát eltakarítsák a közéletből.
coni
@agnes200: Idén nekem 11%-ot hozott a MNYP, úgy hogy eltérítették a költségvetésbe a MNYP-i nyugdíjbefizetéseket (az ígéretekkel ellentétben!!!).
A 3000 Mrd hozama az államnál erősen mínuszos lett.
kukac50
Az egész Fideszes banda sikkasztó csaló! A kis embereket nem értesítették!
kkalman
Lassan abban se vagyok biztos, hogy a Questort és a másik két brókercéget nem ez a bagázs döntötte be szánt szándékkal.
nezelodo
coni

Mit nem mondasz a MANYUP-ról hiszen a fődakota közölte, eltőzsdézték a befizetett pénzt. Csak azt nem tudom, a minusz 3000 milliárdot hogyan tudta lenyúlni, befizette a MANYUP kasszáiba? Az meg hogy ki tőzsdézett a napnál világosabb, csak a szándékosan vakok (megfizetett politikai elvet vallók) nem látják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.