Bár sokáig tart, amíg felépítenek egy jobboldali médiát, szükség van rá, ha már a kormány nem számíthat a Hír TV-re, a Magyar Nemzetre és a Lánchíd Rádióra - mondta a KDNP frakcióvezetője a Népszabadságnak. Harrach a maga részéről tagadta, hogy hivatalosan bojkottálná a felsorolt orgánumokat. Szerinte ugyanakor okoz némi zavart, hogy a Simicska-orgánumok már nem jelentenek tájékozódási pontot a nemzeti oldal számára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tökölődő
Persze, hogy jogosan féltek. Biztos sok g...ci dolgotokról tudnak és bizonyítékaik is vannak. Úgyhogy féljetek is vén lókötők.
bakegya
@tökölődő: a vén buldognak nem tiszta a lelkiismerete-mennyen gyónni-nekem hiába panaszkodik az atya-fiú-és szentlélek nevében én biztos vizesárok takarítására ítélhetem csakkk közmunkára, élete végeztéig a cselekedetei alapján az én véleményem szerint azt érdemli.
pistapapa
Ez a 0 %-os gyülekezet ahoz is gyáva,hogy egy választáson megméresse magát.Hányok tőlük.
Senara
Haragos bácsi miért kell félni ? Minden rendben , szárnyal a gazdaság , csökken a munkanélküliség (!) Vasárnapi pihenő nap . Szóval ? Besza*** van hátha kiderül még több disznóság ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.