Tegnap írtuk meg, hogy a megyei első osztályú Berkenye-Héhalom meccsen az 55. percben a pályára futott egy kis kutya, amire egy héhalomi focista hatalmasat rúgott bele. Az állatkínzó focista, Fekete Tamás, aki állítása szerint már a rúgás pillanatában bűntudatod érzett, így magyarázta a tettét a Hír 24-nek: „Volt okom rá. Engem harapott már meg kutya – az elmúlt három évben ötször is -, sőt, veszettség elleni oltásokat is kaptam emiatt. Ha még egyszer hasonló helyzetbe kerülnék, nem így cselekednék, de arról senki nem beszél, mi lett volna, ha az eb bánt engem. Szerencsére a lefújás után tudtam beszélni a blöki gazdájával és indulás előtt meg is simogathattam a jószágot. Állatbarát vagyok, és butaságot követtem el.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Okos focista. Stadiont neki. Félt, hogy egy apró kutya megtámadja, ami láthatóan próbált kitalálni a pályáról. És még volt pofája jönni az állatbarát szöveggel, hogy mentse magát.
De legalább volt egyetlen értelmes sporttársa, aki oda mert menni helyrerakni az agyát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.