Egy március 4-ei háttérbeszélgetésen a Fidesz-frakció egyik tagja elmondta, azt beszélik a pártban, hogy még három cég – köztük a Hungária és a Quaestor – be fog dőlni a Buda-Cash után – írja az Index.

A lap arra hivatkozva írja ezt, hogy egyik munkatársa is jelen volt ezen a beszélgetésen. Így az információ eljuthatott a párt többi tagjához is, illetve a Fidesz-közeli cégekhez.

Mint ismert, a fideszes jóslat pár nap múlva valóra vált: a Hungária március 5-én, a Quaestor március 9-én dőlt be. Az Index szerint az információ hitelességét támasztja alá az is, hogy a már említett háttérbeszélgetésen ott volt a HVG egyik újságírója is, aki utána megkereste a Quaestort az üggyel kapcsolatban. Ám ekkor a cég válasza még az volt, hogy megfenyegették az újságot: börtönre és milliós sérelemdíjra számíthatnak, ha ebből bármit megírnak.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@JAJMÁR: A 160 milliárdos zsebpénzt nem Ő, a netuddki felügyelte volna?
JAJMÁR
@F_Viktor: 15:24 Most pengeélre lépett! Ebből nehéz lesz kimászni, nekem úgy tűnik, 19-re lapot húzott ezzel a bejelentéssel!
F_Viktor
@JAJMÁR: Igen.
Egy kérdés maradt, a fitymakk szerelmeseknél kivágja-e a biztosítékot?
Mert a károsultak száma sehol nincs pl. a becsapott devizahitelesekhez képest.
De az is lehet, hogy a brókerbotrány élét tompítandó, vagy a Befektető-védelmi Alap (Eltolcsy ezt szeretné, hogy az egész pénzszektor fizessen) kártalanítson, vagy pedig maga az MNB, mert a csökkenő kamatkiadások következményeként éppen 150 milliárd forint államkötvény kibocsájtásra nyílt most lehetősége.
JAJMÁR
@F_Viktor: 16:41 A kártalanítás most jól jöhet nekik - egyébként elvárható is, a károsultak szemszögéből. OV lehet, hogy már az MNB ezirányú lépésének tudatában nyilatkozott így, Rendkívül veszélyes akkor is, de tényleg van esélye ebből is kimászni.
Az ellenzék kommunikációján és egyéb reakcióján most sok múlik, a bizonytalanokat tudnák maguk mellé állítani. Erős, majdhogynem erőszakos fellépés kellene, - és annak prezentálása, hogy alkalmasak a kormányzásra -

A fitymakk szerelmesekkel nem lehet mit kezdeni :-)))
Hellcat
Most pofázzatok fidesznyikek!!! HOL VAGYTOK???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.