Először budapesti rendőrök kezdték el a nyomozást a Quaestor-ügyben, aztán némiképp váratlanul lecserélték őket tíz vidékire, tudta meg a hvg.hu. 4,5 év börtönbüntetésre ítélték korábban Orgován Bélát, a központi Quaestor-cég új vezérigazgatóját, akitől Tarsoly Csaba hamarosan, ígérete szerint, visszaveszi a posztot. Egy nyomozócsoport vizsgálja, hogy történhetett-e bűncselekmény a Quaestornál, és ha igen, mi. A hivatalból megindított eljárás keretében küldtek ki egyenruhásokat az új cégvezetőhöz, a tápiósági Orgován Bélához, hogy előkerítsék őt. A férfi a hvg.hu információi szerint többszörösen büntetett előéletű, nagy kérdés, a Quaestorral kapcsolatban tud-e érdemi információkkal szolgálni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Szóból ért a magyar !
Valszeg azért cserélték le a fővárosi szaglászokat, mert néhány nagykutya (vagy ezek hawerjai) is benne vannak a balhéban !
micfild
@Toby: Gyorsan el kell tüntetni holmi bizonyitékokat.
Toby
@micfild: vagy "kiegészíteni" azokat !
kisangyalom13
Kedveseim a Quastor-ügy hátterében lévő ügyvédeket, miért nem keresik meg a nyomozócsoport?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.