Az adósságállomány csökkentését és a foglalkoztatás bővítését nevezte a kormány legfontosabb céljainak a nemzetgazdasági miniszter szerdai ajkai sajtótájékoztatóján.

Varga Mihály hangsúlyozta, hogy jelenleg a GDP 76,9 százaléka a magyar államadósság aránya, ami jelentős csökkenést jelent a 2010-es, több mint 80 százalékos arányhoz viszonyítva, így az ország sebezhetősége nagymértékben csökkent.

A foglalkoztatás bővítése terén is jelentős az előrelépés, hiszen 2010-ben közel 12 százalékos volt a munkanélküliség, ami 2015-re 7,4 százalékra csökkent – tette hozzá.

Fenyvesi Zoltán, a Fidesz-KDNP tapolcai időközi országgyűlési választásokon induló képviselőjelöltje kiemelte, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter látogatása azt jelképezi: a kormány komolyan gondolja a további munkahelyteremtést Veszprém megyében is.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
A cél az hogy eltűnjetek a bús fenébe !! de azt is szívesen nézném ahogy közmunkásként takarítjátok az utcát .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Ne közmunkára koncentráljon Varga Mihály! Ha a vasárnapi bolt bezárást megszavazták akkor azt is szavazzák meg ,hogy 100 ezer forint Nettó alatt ne legyen Magyarországon 1 havi fizetés!
Feraj49
Tervezik,legfontosabb,mindenkinek jó lesz stb. ez megy már 25 éve. Miért nem most vagy holnaptól ? De mikor ? 2040-ben ?
volvós
Mekk Elek Misike !!! 2010-ben volt a választási igéret, hogy a ciklusban
1 millió munkahelyet létesítetek !!! Oszt 500 ezer kiment Nyugatra dolgozni !!!
Amnéziás vagy Te is, a többi társaddal együtt ?
Dr. Felipe
A cél, minden közmunkásból minimum brókervezért, nem százat, ezeret.
Borda
V.M. és az egész bagázs elmegy a b.d.s a...ba! Új GDP számítást találtak ki? Rohadjanak meg a közmunkájukkal együtt,amiből kilépni se lehet,csak ebben a körforgásban vegetálni!
kamazuka
Már látom felsejleni a következő víziót.
Egy napon minden termőföld az ő kezükben lesz,és egy napon a lakótelepeken teherautók állnak meg.a karszalagosok mindenkit kiterelnek lakásaikból appelra,majd mindenki felszáll a platóra,és irány a földek.havi 47 ezerért kapa kézbe,és robot.
ebédidő jönés ahogyan érkezik,mindjárt távozik.Este a királyi televízió a kedves vezető vízióit vízionálja.Vacsora előtti áhitat ahogyan a nagy stadionból Adolf H-t megszégyenítve torkaszakadtából trollkodik.
Vacsora.Esti lámpás világítja az ungarrise Duce arcmását.
Az új demokratikus szocializmus By FIDESZ legalább nemzeti.
S európa csendes,újra csendes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.