Kötelezettségszegési eljárást indított csütörtökön Magyarország ellen az Európai Bizottság a földtörvény tulajdonszerzési korlátozásai miatt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gödörben
@tivoli: Ez a cél! Már rég erre vezetnek a politikai tevékenységek.
coni
Magyarok százezreit érinti, hogy a földtörvény végrehajtása a gyakorlatban sérti a tulajdonhoz való jogot és hatalmas anyagi károkat okoz a "keményen dolgozó kisembereknek". Persze ezt csak az érti aki olvasta a törvényt és a végrehajtási rendeleteket.
Kishantos után kétlem, hogy sok külföldi akarna nálunk földet venni.
nyanya001
Fojtogatás, fenyegetés a Hortobágyon. Jön a legeltetési szezon, de a földpályázat-vesztesek több ezer birkájának nincs hol ennie, míg a nyertesek egy része nem is nyúl a területéhez. Ahol a fideszes politikus udvarára akarják behajtani az állatokat, ahol a gyakornok több pontot kap a szakmai tapasztalatra, mint a mester, és ahol az avas szalonna lenyomja a müzlit.
vs.hu/kozelet/osszes/mar-egymasnak-mennek-az-emberek-az-ujraosztott-hortobagy-miatt-0326#!s2
nyanya001
A cáratyuska a haveri köröknek adott minden jó minőségű földet !
A földpályázat január közepi eredményhirdetése nyomán sok olyan gazda is legelő nélkül maradt, aki addig bérlőként jelentős, esetenként több száz állatból álló állományt legeltetett a kérdéses területeken, az új nyertesek között pedig jelentős számban vannak helyben ismeretlen, állattartással addig nem foglalkozó emberek. Lapunk helyi forrásokból származó információi szerint most közel 1500 új pályázóval szerződést kötött a HNP, bár az Orbán Viktor által kezdeményezett Kehi-vizsgálat elvileg még nem fejeződött be teljesen.
hvg.hu/itthon/20141220_Simicska_Meszaros_Lorinc_es_Csanyi_is_kap

@tivoli megint süketelsz !
tivoli
@coni: ma, 13:51
Nagyon tévedsz! A magyar föld igenis vonzó befektetés. Vadban, halban, vízben gazdag földi paradicsom, megfelelő kezekben.
Ez a kisfilm megérdemli a különleges figyelmet, minden szempontból. Sok mindent megérthetünk a múlt és a jelen történéseiből:
youtu.be/PnzcpX9odsU
coni
@tivoli: Nem azt mondtam, hogy nem jó minőségű a magyar föld, hanem, hogy kiszámíthatatlan a vállalkozási környezet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.