Mostantól hetente jelentkezik sajtótájékoztatóval Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Gíró-Szász András kormányzati kommunikácoóért felelős államtitkár. Csütörtökön a brókerbotrány, Paks II. volt a slágertéma. Lázár elismerte, hogy Tarsoly Csaba írt levelet a kormánynak, amit a miniszterelnök Varga Mihályra szignált.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hofipisti
Az újabb "szocialista brókerbotrányt" Tarsoly jelentette be! Csodálatos!!!
adrenalink
Biztos, hogy levél volt, nem csak egy fecni...?
Senara
@Hofipisti: Magyarázkodás ! Arrogáns első reakciója a szoci brókerbotrány !!! . Most Lézer azt mondja tudtak róla . Tehát mindenki tudta Orbán , Varga , Lázár Rogán ,meg a kétharmad !Szóval minden nagy ember , Csak a szerencsétlen károsultak nem .
Senara
Ja most már azok is akik elvesztették mindenüket .
perfekt
Azt a munkásőr nagyanyját.Azt ne mondja már,hogy nem olvasta el?! Lehet,hogy nem volt benne egy jó kis csekk,így aztán a kormány levelező tagozatához küldte--ott ismerik a börtön szlenget-is.
coni
Nem jó taktika, hogy tovább mocskolják a tisztességes brókercégeket (istállókat) és a bankokat, mert a végén az egész pénzügyi rendszerrel lesz a gond. Még azt se mondhatják, hogy nem ők mondták mert naponta 100x elismétlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.