Mostantól hetente jelentkezik sajtótájékoztatóval Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Gíró-Szász András kormányzati kommunikácoóért felelős államtitkár. Csütörtökön a brókerbotrány, Paks II. volt a slágertéma. Lázár elismerte, hogy Tarsoly Csaba írt levelet a kormánynak, amit a miniszterelnök Varga Mihályra szignált.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Szep is lenne ha tagadnak, mivel tarsoly nyilvanossagra hozta.
coni
Eleinte tagadták. Mint mindent..
De itt túl sok a papír meg a bizonyíték, na meg nincs olyan messze mint Brüsszel.
Manhattan
Ma hallgattam Magyar Györgyöt az ügyről. Szerinte bennfentes kereskedelem, infó átadás illetékteleneknek - 3 év lehet a büntetési tétele...
Orbán Viktor tegnapi közlése még rosszabb helyzetet teremtett. Most már nem csak a bennfentes kereskedelem gyanúja lengi körül az egészet, hanem a kincstári rendszert is megsértették több helyen is.
Hofipisti
Az újabb "szocialista brókerbotrányt" Tarsoly jelentette be! Csodálatos!!!
adrenalink
Biztos, hogy levél volt, nem csak egy fecni...?
Senara
@Hofipisti: Magyarázkodás ! Arrogáns első reakciója a szoci brókerbotrány !!! . Most Lézer azt mondja tudtak róla . Tehát mindenki tudta Orbán , Varga , Lázár Rogán ,meg a kétharmad !Szóval minden nagy ember , Csak a szerencsétlen károsultak nem .
Senara
Ja most már azok is akik elvesztették mindenüket .
perfekt
Azt a munkásőr nagyanyját.Azt ne mondja már,hogy nem olvasta el?! Lehet,hogy nem volt benne egy jó kis csekk,így aztán a kormány levelező tagozatához küldte--ott ismerik a börtön szlenget-is.
coni
Nem jó taktika, hogy tovább mocskolják a tisztességes brókercégeket (istállókat) és a bankokat, mert a végén az egész pénzügyi rendszerrel lesz a gond. Még azt se mondhatják, hogy nem ők mondták mert naponta 100x elismétlik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.